• Головна
  • Новини
  • Глави Церков закликали Президента не допустити проведення в Києві акцій з пропаганди гомосексуалізму...

Глави Церков закликали Президента не допустити проведення в Києві акцій з пропаганди гомосексуалізму

11.04.2012, 10:26
Глави Церков закликали Президента не допустити проведення в Києві акцій з пропаганди гомосексуалізму - фото 1
У рамках зустрічі Глав Церков з Президентом, яка відбулася 10 квітня, церковні єрархи передали Президентові України листа про неприпустимість проведення в м. Києві публічних акцій, спрямованих на пропаганду гомосексуалізму.

Президент-Глави_Церков.jpgУ рамках зустрічі Глав Церков з Президентом, яка відбулася 10 квітня, церковні єрархи передали Президентові України листа про неприпустимість проведення в м. Києві публічних акцій, спрямованих на пропаганду гомосексуалізму.

У листі автори просять Віктора Януковича «доручити Київській міській державній адміністрації та Міністерству внутрішніх справ України оскаржити у судовому порядку заявки представників ЛГБТ-спільноти про проведення на вулицях міста Києва в травні 2012 року зібрань, походів, демонстрацій чи інших публічних мирних заходів, зокрема вуличної акції "КиївПрайд2012"». Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Участь у зустрічі взяли: Предстоятель Української Автокефальної Православної Церкви, Митрополит Київський і всієї України Мефодій, президент Всеукраїнського союзу об'єднань євангельських християн-баптистів В'ячеслав Нестерук, голова ради єпископів Української християнської євангельської церкви, архієпископ Леонід Падун, голова Всеукраїнського союзу церков християн віри євангельської - п'ятидесятників Михайло Паночко, верховний архієпископ Києво-Галицький Української Греко-Католицької Церкви Святослав, єпископ-ординарій Луцької дієцезії Римо-Католицької Церкви Маркіян Трофим’як, Предстоятель Української Православної Церкви  Київський Патріархат, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.