• Головна
  • Анонс: У подорож «Слідами Митрополита Андрея»...

Анонс: У подорож «Слідами Митрополита Андрея»

24.07.2015, 09:39
Анонс: У подорож «Слідами Митрополита Андрея» - фото 1
Компанія «Війдвідай» запрошує відзначити 150-річчя з дня народження Митрополита Андрея Шептицького в місцях його перебування. Екскурсія відбудеться 9 серпня.

Митрополит Андрей ШептицькийКомпанія «Війдвідай» запрошує відзначити 150-річчя з дня народження Митрополита Андрея Шептицького в місцях його перебування. Екскурсія відбудеться 9 серпня.

План туру: виїзд зі Львова (08:00) – Прилбичі (огляд каплиці-усипальні та церкви-музею) – Вишня (екскурсія парком, палацом та музеєм) – Ваньовичі (обід унікальною стравою «мокрі деруни») – Добромиль (молитва в монастирі, набирання джерельної води) – Львів (повернення о 19:00, відвідання крипти в соборі св. Юра).

Прилбичі. Село в якому народився і провів значну частину свого життя митрополит УКЦ Андрей Шептицький. Єдиною вцілілою спорудою від маєтку славної родини є каплиця-усипальня родини Шептицьких (ХІХ ст.), а в церкві-музеї можна помолитися і дізнатися більше про визначного церковного діяча.

Вишня. В передмісті Рудок Вишні на Вас чекає великий неоренесансний палац (1835р.), який належав геніальному польському комедіографу Олександру Фредру, дідові митрополита Андрея Шептицького. В парку, що оточує палац можна оглянути унікальне дерево дубо-граб, на кожній гілці якого є листочки граба і дуба. В палаці розташований музей Фредрів-Шептицьких.

Добромиль. Гостинний Добромиль приманює найвисотнішою мурованою фортецею України – замком Ґербуртів (XVI ст.) на Сліпій Горі, а також костелом Преображення (1622р.) та монастирем Василіян (XVIII ст.) в якому розпочав своє чернече життя Роман Марія Александр Шептицький.

Львів. Закінчимо свою подорож біля величного барокового Собору св. Юра (1744-1762р.), в якому довгий час проживав і похований у крипті Митрополит Андрей Шептицький.

Менеджер: Христина Процишин (096) 2933625, (093) 7481575.

Ціна - 245 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

Вартість вхідних квитків в усіх туристичних об’єктах – добровільна пожертва.

Запрошуємо прочитати: Крехівські липи владики Андрея та прочанські кілометри до Прилбич