• Головна
  • До 20-ліття Незалежності України: конкурс РІСУ “Україна наша сакральна”...

До 20-ліття Незалежності України: конкурс РІСУ “Україна наша сакральна”

02.08.2011, 16:13
До 20-ліття Незалежності України: конкурс РІСУ “Україна наша сакральна” - фото 1
З метою привернення уваги до сакрально-культурної спадщини нашого краю, популяризації релігійного туризму та з нагоди 20-ліття Незалежності України редакція Релігійно-інформаційної служби України оголошує третій конкурс релігійно-краєзнавчих матеріалів.

ЧернігівУкраїна славна своїми пам’ятками архітектури та історії, духовною культурою, музейними збірками сакрального мистецтва та сучасними майстрами. З метою привернення уваги до сакрально-культурної спадщини нашого краю, популяризації релігійного туризму та з нагоди 20-ліття Незалежності України редакція Релігійно-інформаційної служби України оголошує третій конкурс релігійно-краєзнавчих матеріалів.

До конкурсу запрошуються журналісти, краєзнавці, мандрівники, мистецтвознавці та інші особи, які зацікавлені у цій тематиці та мають хист до описування побаченого.

У конкурсі беруть участь авторські краєзнавчі матеріали (статті, фоторепортажі), в яких представляються цікаві сакральні пам’ятки, музейні збірки, релігійна історія населених пунктів і місцевостей тощо.

Автор може надіслати кілька матеріалів.

Основні вимоги до надісланих на конкурс матеріалів:

Одеса— приймаються лише авторські тексти, фотоматеріали (ілюстрації до текстів можуть бути чужими, але їх автори мають дати згоду на їх використання), які ще ніде не розміщувалися, включно з друкованими та електронними ЗМІ!;

— зображення повинні мати підписи;

— подавати джерела інформації, використаної в статті;

— статті мають бути подані у популярній або науково-популярній формі.

Побажання: ваш матеріал має викликати в читача враження після прочитання, що він побував в описаній вами місцевості, побачив те, про що ви написали, та захотів туди ще й поїхати.

Надіслані матеріали мають бути доповнені резюме автора.

Ваші напрацювання надсилайте за електронною адресою: [email protected] з позначкою „на конкурс”.

Цікаві для нас матеріали ми розміщуватимемо на нашому порталі «Релігійний туризм».

Спеціальне журі визначить переможців, які отримають відзнаки та подарунки від редакції РІСУ.

Конкурс триває з 2 серпня по 31 жовтня 2011 року. Результати конкурсу будуть оголошені на порталі РІСУ після 10 листопада 2011 р.

У зв’язку з тим, що попередній конкурс не відбувся через малу кількість надісланих матеріалів, статті, адресовані на нього, будуть брати участь у цьогорічному.

Бажаємо успіху!

Скит Манявський