• Головна
  • Теми
  • Потенційний кандидат у нардепи влаштував у церкві на Сумщині зустріч з людьми...

Потенційний кандидат у нардепи влаштував у церкві на Сумщині зустріч з людьми

03.08.2012, 14:01
Потенційний кандидат у нардепи влаштував у церкві на Сумщині зустріч з людьми - фото 1
Потенційний кандидат у народні депутати по округу №158 і куратор Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Волков відвідав службу у Свято-Воскресенському кафедральному соборі Української Православної Церкви Київського Патріархату міста Суми.

Волков.jpgПотенційний кандидат у народні депутати по округу №158 і куратор Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Волков відвідав службу у Свято-Воскресенському кафедральному соборі Української Православної Церкви Київського Патріархату міста Суми.

Як повідомили РІСУ у прес-службі Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області, на недільній Службі були присутні Олександр Волков з дружиною. Після Літургії архиєпископ Сумський і Охтирський Мефодій оголосив про гостей та привітав дружину Волкова із днем народження.

Людей, які були в храмі, запросили на розмову із Олександром Волковим про ситуацію в Сумах та в країні. Люди ставили ймовірному кандидату різні, зокрема й гострі, питання щодо його минулого та депутатської діяльності.

Як повідомив владика Мефодій в коментарі Громадянській мережі ОПОРА, він не вважає розмову потенційного кандидата в народні депутати в храмі з прихожанами агітацією: "Він прийшов помолитися і приходить вже вдруге. Ясно, що багато народу в храмі. Люди обступили й розмовляли майже дві години. Там такі гострі питання стояли. Це не агітація, він був на Службі. Людина ж має право бути на Службі?"

Також владика повідомив, що Олександр Волков дав кошти на розвиток духовності.