• Головна
  • “Шанс на зачаття” – актуальна тема червневої “Кани”...

“Шанс на зачаття” – актуальна тема червневої “Кани”

05.06.2018, 16:26
“Шанс на зачаття” – актуальна тема червневої “Кани” - фото 1
У попередньому випуску актуальною темою було материнство, його світлі та не дуже світлі сторони. Але... є також і ті, у яких проблеми зовсім інші, яким, попри велике бажання, не вдається стати мамою.

“Шанс на зачаття” – актуальна тема червневої “Кани”_1У попередньому випуску актуальною темою було материнство, його світлі та не дуже світлі сторони. Матері писали, як переживають свої материнські будні, що роблять, коли почуваються втомленими материнством. Але... є також і ті, у яких проблеми зовсім інші, яким, попри велике бажання, не вдається стати мамою. Ні для кого не таємниця, що діагноз “неплідність” наздоганяє щораз більше подружніх пар.

Про проблеми таких подружжів власне й розмова в цьому номері журналу — зі Зореславою Городенчук, лікарем-гінекологом, фахівцем із відновної репродуктивної медицини. Розмова вийшла насичена та конкретна, і хтось, можливо, й довідаєтеся з неї про те, про що ніколи не чув. Наприклад, про напротехнологію – один із методів лікування причин неплідності.

Підхід до проблеми неплідності, який застосовують лікарі-напротехнологи, тісно пов’язаний з крейгтонським методом планування сім’ї. Тому важливо прочитати наступний матеріал — розмову з інструкторкою крейгтонського методу Олею Окіс-Бондаренко. Вона виявилася не тільки прекрасним знавцем фізіології жіночого циклу, але також людиною, яка вміє подивитися на психологічну сторону життя подружньої пари. Якщо Ви не чули про розвиток стосунків між чоловіком та дружиною за концепцією S-P-I-C-E, тоді розмова з пані Олею стане Вам у пригоді.

У “Кані”, як завжди, крім “Актуальної теми” знайдете ще багато цікавого: зустріч зі сім’єю Гуменних; захоплива історія головної диригентки Опери міста Грац в Австрії Оксани Линів;  не менш цікава розповідь від співвласниці майстерні “Зробив тато” про те, як зробити сімейний бізнес “з нічого”...

Особливих рекомендацій потребує рубрика “Літургійна школа”, в якій цим разом Ви довідаєтеся, на яку гостину і навіщо запрошує нас сам Господь! Бо часто Євхаристію сприймають як щось таке вже звичне і майже буденне, що ця Подія ніяк не впливає на людину.

P.S. А ще, журнал “Кана” нарешті має інтернет-сторінку — www.kana.org.ua. Вона задумана як великий, гарний, вседоступний архів журналу. Сайт наповнюється поступово, але вже тепер там можна знайти багато цікавого для читання, а також анонс нового номера.