• Головна
  • Вийшов новий випуск всеукраїнського християнського журналу «Слово»...

Вийшов новий випуск всеукраїнського християнського журналу «Слово»

18.04.2018, 15:35
Вийшов новий випуск всеукраїнського християнського журналу «Слово» - фото 1
Вийшов новий випуск всеукраїнського християнського журналу «Слово» на одну із найактуальніших тем сьогодення — гроші: «30 срібняків».

Вийшов новий випуск всеукраїнського християнського журналу «Слово» на одну із найактуальніших тем сьогодення — гроші: «30 срібняків».

Слово.jpg

У новому випуску читайте: інтерв’ю із гостем номера, Архієпископом і Митрополитом Івано-Франківським кир Володимиром Війтишиним про «економіку» УГКЦ.

Інша гостя номера — американка німецького походження, але вже відома українська співачка та композиторка, учасниця четвертого сезону талант-шоу «Голос країни» Брія Блессінг. Про творчі напрацювання, вподобання та погляди на життя американки, яка почувається частинкою української нації, — у нашому інтерв’ю.

Знайомтеся з новою рубрикою глянцю: «Тіло – храм душі». У ній поради про мудрий вихід із посту дає лікар-терапевт, дієтолог Тетяна Чевалюк.

Як варто поводитися зі своїми заощадженнями — ховати у банці, чи нести до банку? Про це, керуючись фаховими знаннями й особистим досвідом, розмірковує фінансист Олег Наворенський.

Незвична «мандрівка з Богом», яка не вписується у формат подорожі, але відкриває перед нами «інший світ». Іванофранківка Єлизавета Доценко, лікар сімейної медицини, розповідає про свою працю в таборі іракських біженців.

Мережевий маркетинг — медаль на два боки: його переваги та недоліки пояснює менеджер із продажу Ярослав Прудиус.

Чому для підприємця важливі духовні цінності? Як поєднувати етику та бізнес? Чи є Україна на бізнес-карті світу? Погляд на ці питання від викладачів найкращої вітчизняної бізнес-школи, створеної при Українському католицькому університеті у Львові.

Який зв’язок між психікою і здатністю заробляти? Про «перекоси» та блоки в ставленні до грошей, що заважають нам стати заможними, — у розмові з психологом В’ячеславом Лихоглядом-Щасливим.

Вчимо дитину змалку правильно користуватися грошима. Невеликий урок від дитячого психолога Ірини Волощук.

Як поєднати бізнес із розв’язанням соціальних проблем в Україні — знає власник унікальної пекарні «Good Bread from Good People» («Добрий хліб від добрих людей») у м. Києві, наймолодший соціальний підприємець Влад Малащенко. Його підлеглі-пекарі — люди з ментальними проблемами. Про шлях успіху цього незвичайного підприємця читайте в рубриці «звідки мир».

Тож не пропустіть новий випуск глянцю. Шукайте його в релігійних крамницях вашого міста та на парафіях. Більше інформації про журнал знайдете на нашій  сторінці в соціальній мережі facebook — https://www.facebook.com/slovo.if/ та на сайті - http://slovoif.in.ua.