• Головна
  • Чи був Ісус успішним? – актуальна тема квітневої “Кани”...

Чи був Ісус успішним? – актуальна тема квітневої “Кани”

02.04.2018, 13:32
Чи був Ісус успішним? – актуальна тема квітневої “Кани” - фото 1
Для християнина Хрест невід’ємно пов’язаний з успіхом і, як парадоксально би це не звучало, – це правда.

Чи був Ісус успішним? – актуальна тема квітневої “Кани”_1Воскресіння і Хрест... Хрест і Воскресіння... Що є правдивим успіхом? Чи був Ісус успішним?

Для християнина Хрест невід’ємно пов’язаний з успіхом і, як парадоксально би це не звучало, – це правда. Про успіх, про нашу дорогу до успіху, врешті про розуміння справжнього успішного життя – про це читайте розмову з отцем-домініканцем Петром Балогом. Є над чим задуматися в ці останні дні Великого посту, напередодні Пасхи, коли з трепетом цілуватимемо Плащаницю і коли радісно сверджуватимемо: “Воістину Воскрес!”

На сторінках “Кани” часто можна прочитати про людей, які мають успіхи у своєму професійному, творчому, родинному житті. Наприклад, у цьому номері можна познайомитися з Дінарою Касько, авторкою неймовірних тортів, відомою у всьому світі. Ніхто не заперечить, що вона – людина успішна. Або інтерв'ю з вірменином Анушаваном Месропяном, перекладачем та взагалі цікавим співрозмовником. Його успіх — це його боротьба пером.

Але у свіжій “Кані” є статті і про мешканців дому для безпритульних, про людей хворих, про сім’ї, які виховують дітей з особливими потребами. Тут вже не так просто говорити про успіх... Тому в актуальні темі цього номера отець Петро Балог пропонує задуматися над поняттями “мати успіх” і “бути успішним”, які часто можна переплутати. Але попри все, варто пам’ятати: “Поки людина живе, то постійно йде до успіху, і хвороба чи інші страждання не можуть стати на заваді”.

Воскресіння і Хрест... Хрест і Воскресіння... Що є правдивим успіхом? Чи був Ісус успішним?

ХРИСТОС ВОСКРЕС! Це і є відповідь на запитання з обкладинки, на якій зображена ікона “Розп’яття” Іванки Демчук.

Тож будьте щасливими й успішними! Веселих Свят!

Нагадуємо, що придбати журнал можна на сайті та у крамницях “Свічадо”, у кіосках преси “Інтерпрес” та храмах Львова й інших міст. А слідкувати за анонсами матеріалів журналу та спілкуватися на актуальні теми можна на сторінці “Кани” у Фейсбуці та Інстаграмі (@kana_ua).

Передплатити можна у будь-якому відділенні Укрпошти або онлайн. Передплатний індекс 68747 (N.B. У передплаті – дешевше!)