• Головна
  • Дарувати, але не замінювати себе подарунком – про це у грудневому числі журналу «КАНА»...

Дарувати, але не замінювати себе подарунком – про це у грудневому числі журналу «КАНА»

07.12.2012, 17:19
Дарувати, але не замінювати себе подарунком – про це у грудневому числі журналу «КАНА» - фото 1

Вийшло третє число християнського журналу для родин – «Кана». Його провідна тема – «Що подарувати найближчим». «Кана» розповідає про те, як не використовувати подарунків, щоб «відкупитися» від своїх сімейних обов`язків, як не замінювати дитині себе якимось дарунком, як не скупитися на добрий презент і як не розбещувати невиправдано дорогим. А головне – як дарувати найближчим самого себе.

gruden_cover.jpgВийшло третє число християнського журналу для родин – «Кана». Його провідна тема – «Що подарувати найближчим». «Кана» розповідає про те, як не використовувати подарунків, щоб «відкупитися» від своїх сімейних обов`язків, як не замінювати дитині себе якимось дарунком, як не скупитися на добрий презент і як не розбещувати невиправдано дорогим. А головне – як дарувати найближчим самого себе.

Низка цікавих і корисних матеріалів цього місяця може стати в пригоді багатьом читачам.

ДО РОДИНИ НА ГОСТИНУ

Знайомство з цікавою родиною Мандзяків, які в радянські часи на саморобному ровері об’їхали пів-Європи. Вони – люди з мрією, люди, які радіють життю

 ТЕМА НОМЕРА: ЩО ПОДАРУВАТИ НАЙБЛИЖЧИМ

«Дарування – це прояв любові». Про те, що означає – дарувати себе близьким людям, розповідає отець Орест Фредина, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ у Львові.

«Тільки у свято?». Психолог розповідає про те, як важливо постійно обдаровувати тих, хто поруч.

«Не замінюй себе подарунком». Інтерв`ю з лікарем-психотерапевтом про те, як подарунки впливають на дітей і якою є дитяча мотивація у невпинному бажанні подарунків.

ЖИТИ ВІРОЮ

«Людина – вінець творіння». Богослов розповідає простою мовою про складні речі.

ЧАС ДЛЯ ДУШІ

«Шукайте, і знайдете». Монах-домініканець ділиться своїм досвідом про те, як важливо людині самій обирати свій майбутній фах.

ЛЮДИНА

«Я був на окремій орбіті». Інтерв’ю з владикою Борисом Ґудзяком, Апостольським екзархом УГКЦ у Франції, Швейцарії та країнах Бенілюксу, ректором Українського Католицького Університету. Він розповідає про те, як відчув покликання до священства, про улюблену музику, баскетбол, кохання та інше.

ПОДРУЖЖЯ

«Родинні сценарії: життя за планом?» Психолог розповідає про те, як ще змалку в дітей закладається модель поведінки в родині – за взірцем батьків. І як уникнути негативного сценарію у власному житті, попри поганий досвід попередніх поколінь.

«Виберіть свій метод». Вчитель методу розпізнавання плідності, викладач Українського Католицького Університету розказує про різні методи розпізнавання плідності.

СІМ’Я

«Не дай, Боже!»  Тато двох дітей ділиться власним, «не книжковим», способом виховання.

ЖИТТЯ ЦЕРКВИ

“Територія гостинності”. Розповідь про Єзуїтську службу біженців у Львові. «Коли  виник  жорсткий  кордон між Україною та ЄС, потенційними мешканцями  львівського  центру стали ті, які не змогли перетнути західний  кордон  України,  але  їм пощастило  залишитися  живими…»

СВІДЧЕННЯ

«Через чоловіка я прийшла до Бога». Жінка розповідає про те, як Бог допоміг її чоловікові звільнитися від алкогольної залежності, і як вона пізнала силу молитви.

КАНА-БЛОГ

Своїми роздумами з читачами діляться: о. Юрій Блажиєвський (монах СБП (оріоніст)); Оксана Винярська (соціальний педагог, сімейний психотерапевт, бабуся); Іванка Крип`якевич-Димид (мисткиня, іконописець, мама п’яти дітей); Світлана Бабинська (піар-менеджер, журналіст, дружина і мама).

КУЛЬТУРА

“Малі проповідники”.Матеріал про дитячий християнський гурт «Ноїв Ковчег».У цьому гурті – 14 вокалістів. І всі вони – діти віком від 5 до 12 років. Ніхто з них не є професійним співаком. Але на концертах вони швидко збирають чималу публіку.

ПОДОРОЖІ

«Страдч – місце миру і молитви».  Розповідь про  паломницьке місце на Львівщині.

ЗДОРОВ’Я

«Правда про каву». Відомий київський дієтолог розповідає про те, у чому користь кави, та скільки і кому її варто пити, аби користь не обернулась шкодою.

Також, як і у кожному числі, в грудневій «Кані» є поради, що корисного почитати чи подивитися. А ще – рецепти смачних страв та черговий майстер-клас із рукоділля.

 «Кана» є повноколірним, досить об`ємним (68 сторінок) журналом. Періодичність його виходу – один раз на місяць. Особливістю журналу є також те, що матеріали до нього готують українські автори, отож теми, які висвітлюватимуть у виданні, будуть близькими і актуальними для сучасних українців.

Журнал можна придбати:

- м. Львів, вул. Лисенка, 2, тел. (032) 235 73 16.

- м. Київ, вул. Покровська, 6, храм Миколи Доброго, ст. м. “Контрактова площа”, тел. (044) 425 11 80.

- м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 5, Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ, ст. м. “Лівобережна”, тел. (044) 279 19 20.

- м. Городок, Львівська обл., вул. Гайдамаків, 9, тел. (067) 260 02 30.

- на сайті: www.svichado.com

- а також запитуйте у церковних крамницях.

Наші контакти:

E-mail: [email protected]

Тел.: (032)235 73 09, (067) 37 00 452

Для листів: а/с 808, м.Львів, 79008