• Головна
  • Вийшов 3-ій номер суспільно-релігійного журналу «Християнин і світ», який присвячений християнському погляду на «Світ довкілля та екології»...

Вийшов 3-ій номер суспільно-релігійного журналу «Християнин і світ», який присвячений християнському погляду на «Світ довкілля та екології»

14.07.2010, 15:24
Вийшов 3-ій номер суспільно-релігійного журналу «Християнин і світ», який присвячений християнському погляду на «Світ довкілля та екології» - фото 1
Придбати журнал можна у парафіяльних крамницях, захристіях, крамницях видавництв «Місіонер» і «Свічадо», книгарні НТШ та «Українській книгарні» на проспекті Шевченка.

Zhurnal.jpgУ номері Ви прочитаєте:

Що Біблія, Церковна Традиція і сучасне слово Церкви говорять про екологічні проблеми, про причини зростаючого протистояння між людиною і довкіллям? Яка справжня екологічна ситуація у світі та Україні? Чому духовно-моральна деградація людини – головна причина зростаючої напруги між людиною і довкіллям? Яка роль Церкви і християн у збереженні природи? Чому світ, в якому ми живемо – Божественне середовище?

У цьому номері містяться також ексклюзивні інтерв'ю академіка Михайла Голубця, почесного директора Інституту екології Карпат, та академіка Юрія Туниці, ректора Національного лісотехнічного університету України, автора ідеї Екологічної Конституції Землі, та аналітичні статті християн-фахівців про духовність та екологію, Церкву і довкілля, християнські цінності та Екологічну конституцію Землі. В журналі широко та різносторонньо представлено християнську позицію щодо причин, наслідків та способів вирішення екологічних проблем у світі та Україні.

Придбати журнал можна у парафіяльних крамницях, захристіях, крамницях видавництв «Місіонер» і «Свічадо», книгарні НТШ та «Українській книгарні» на проспекті Шевченка.

Детальніше по Україні див.: www.xiс.com.ua

Довідки за телефоном: (095) 10 11 307 або [email protected]

ЛЬВІВ