• Головна
  • Новини
  • Анонс: Всеукраїнський конгрес вчителів предметів морально-духовного спрямування...

Анонс: Всеукраїнський конгрес вчителів предметів морально-духовного спрямування

06.07.2012, 12:30
18-22 жовтня 2012 року в рамках V Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Всеукраїнський конгрес вчителів предметів морально-духовного спрямування.

18-22 жовтня 2012 року в рамках V Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Всеукраїнський конгрес вчителів предметів морально-духовного спрямування.

Конференцію організовують і проводять: Науково-дослідницький центр форми та змісту предметів морально-духовного спрямування національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, інститут педагогіки Національної академії педагогічних наук України, Громадська рада з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України, Асоціація педагогів з предметів духовно-морального спрямування.

Мета конгресу: поділитися досвідом, теоретичними та практичними напрацюваннями у сфері викладання, регулювання, методичного, правового та фінансового забезпечення викладання предметів морально-духовного спрямування у дошкільних, середніх та вищих навчальних закладах України.

У роботі конгресу планується участь представників Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Академії педагогічних наук України, Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова, Громадської ради з питань співпраці з церквами і релігійними організаціями при МОНмолодьспорт, вищих навчальних закладів, представників церков і релігійних організацій, керівників і представників громадських об’єднань вчителів предметів духовно-морального спрямування.

До участі запрошуються всі, хто задіяний у процесі навчання предметам морально-духовного спрямування у загальноосвітніх навчальних закладах України.

Зусіх питань, що стосуються конгресу, можна звертатись за електронною адресою  [email protected]  (Вікторія Кришмарел)

Детальна інформація про форум та конгрес на сайті pgk.in.ua в розділі «ФОРУМ ПГК–ЗАХОДИ ПГК-2012»