• Головна
  • “Філософія релігії в сучасному світі. християнський погляд”...

“Філософія релігії в сучасному світі. християнський погляд”

25.02.2011, 16:51

Кафедра філософії Українського Католицького Університету і Товариство християнських філософів (Society of Christian Philosophers) за підтримки Фундації Джона Темпелтона (John Templeton Foundation) запрошують до участі в літній філософській школі

«ФІЛОСОФІЯ РЕЛІГІЇ В СУЧАСНОМУ СВІТІ. ХРИСТИЯНСЬКИЙ ПОГЛЯД»

(26 червня – 9 липня 2011 року, м. Львів)

IV щорічна Літня філософська школа присвячена сучасній християнській перспективі на проблеми філософії релігії. Нашою ціллю є запропонувати молодим і соціально активним людям альтернативний інтелектуальний простір, в якому вони зможуть ознайомитися з найцікавішими і найбільш актуальними питаннями цієї дисципліни, а також послухати лекції та поспілкуватися з міжнародно визнаними філософами.

Протягом двох тижнів (з 26 червня до 9 липня 2011 р.) учасникам буде запропоновано лекції і семінари з філософії релігії на теми релігійної епістемології, науки і релігії, філософської і богословської етики, проблеми зла і доказів існування Бога. Заняття проводитимуть професори та викладачі Університету Корнел (Cornell University, NY), Університету св. Томи (University of St. Thomas, MN) і Українського Католицького Університету.

До участі в Літній школі запрошуюємо студентів старших курсів, аспірантів і молодих вчених, зацікавлених у вивченні філософії релігії. Оскільки робочими мовами Літньої школи є англійська та українська, потенційні учасники повинні добре володіти англійською (принаймні на рівні Intermediate). За умови успішної участі після закінчення Літньої школи студенти отримають сертифікат.

Участь в Літній школі є безкоштовною. Проїзд, проживання та харчування здійснюються коштом організаторів Літньої школи. Для участі у конкурсному відборі на навчання у Літній школі необхідно заповнити реєстраційну анкету, в яку входить мотиваційний лист та есей англійською мовою.

Кінцевий термін подання аплікацій: 30 квітня 2011 року.

Детальніше про умови участі та програму Літньої школи можна дізнатися на сайті кафедри філософії УКУ: www.philosophy.ucu.edu.ua