• Головна
  • Лист-подяка Президентові України Вікторові Ющенку та Прем’єр-міністрові України Юлії Тимошенко за участь України у Всесвітній продовольчій програмі ООН...

Лист-подяка Президентові України Вікторові Ющенку та Прем’єр-міністрові України Юлії Тимошенко за участь України у Всесвітній продовольчій програмі ООН

27.07.2009, 16:21

Цей акт, поряд з успішними стараннями державної влади для визволенням наших моряків з полону сомалійських піратів та постійним подвигом наших миротворців у «гарячих точках» планети є яскравим свідченням нашої державної зрілості, суверенності та християнської самобутності.

Високодостойному панові
Вікторові Ющенко,
Президентові України

Високодостойній пані
Юлії Тимошенко,
Прем’єр-міністрові України

 
Високодостойні очільники української влади!

 

Засоби масової інформації подали до загального відома повідомлення, що українська держава вперше стала благодійним донором зерна Всесвітньої продовольчої програми ООН, подарувавши 1000 тонн пшениці загальною вартістю 580 000 доларів США, які призначені для забезпечення харчуванням близько 5 мільйонів голодуючих в Ефіопії. Бажаю сердечно висловити Вам, як керівникам української державі та усім державним службовцям, сердечну подяку та признання за такий гуманний жест.

 

Цей акт, поряд з успішними стараннями державної влади для визволенням наших моряків з полону сомалійських піратів та постійним подвигом наших миротворців у «гарячих точках» планети є яскравим свідченням нашої державної зрілості, суверенності та християнської самобутності. Тої самобутності, яку 1021 рік тому заклав у підвалини нашої державності актом хрещення князь Володимир, свято якого завтра вперше відзначаємо на державному рівні, за що також дякуємо вам.

 

Ми, громадяни – горді, що наша держава, не зважаючи на економічну кризу, так поступила і цим піднесла всесвітню повагу для нашого народу, бо таким жестом Україна показала свою християнську любов та співвідповідальність за загальне добро всіх жителів земної кулі.

 

Бажаючи многих Божих ласк, остаюсь щиро відданий в Христі Господі –

 

+ ЛЮБОМИР

Київ, 27 липня 2009 року Божого