Мама просить допомогти врятувати її синочка Дмитрика

31.12.2015, 16:46
Мама просить допомогти врятувати її синочка Дмитрика - фото 1
Дмитрику 4 рочки і він хворий на хронічну гранулематозну хворобу — це важке генетичне захворювання, один із вроджених імунодефіцитів. Таких дітей в Україні лише 11.

ДмитрикДмитрику 4 рочки і він хворий на хронічну гранулематозну хворобу — це важке генетичне захворювання, один із вроджених імунодефіцитів. Таких дітей в Україні лише 11.

Організм Дмитрика самостійно не може боротися з грибками та бактеріями, тому сама незначна інфекція може викликати тяжкі ускладнення, від яких він може загинути.

Три роки свого життя Дмитрик провів у лікарняних палатах, за цей час він переніс сепсис, кілька пневмоній, лімфаденіт, лакунарну ангіну, мікоз легень, періостит та гранульоми ясен, через які прийшлось видалити 6 зубчики. За цей час в нього вже було 4 оперативних втручання і більше 10 загальних наркозів, за період всього лікування він отримав величезну кількість крапельниць, уколів та пігулок .

За цей час дитинство пройшло повз, адже в нього немає можливості гратися з іншими дітками в пісочку, купатися в проточній воді, гуляти в лісі, контактувати з тваринами, вживати в їжу свіжі фрукти та кисломолочні продукти, але нажаль навіть такі обмеження не завжди допомагають вберегти його від захворювань. Тому кожен його день починається і закінчується прийомом ліків.

«Єдиним дитячим бажанням, яке він загадує на всі свята, це БУТИ ЗДОРОВИМ. Важко дивитись і розуміти, що твоя єдина кровинка, твоє маленьке сонечко може згаснути так і не отримавши шанс на життя без страшного діагнозу», — пише мама.

По сьогоднішній день подовжується боротьба з мікозом легень, який вразив ребра. Але завдяки сильнодіючим протигрибковим препаратам його стан покращився і в нас зявився шанс на те ,щоб встигнути зробити Дмитрику трансплантацію кісткового мозку. Адже саме трансплантація є єдиним методом лікування його хвороби. Час не чекає, його стан може погіршитися в будь який момент.

Дмитрика погодилася взяти на лікування та трансплантацію кісткового мозку італійська клініка Cан Маттео в місті Павія, але рахунок за трансплантацію складає 152906 Євро. Наша маленька сім’я не у змозі зібрати такі кошти, так як всі кошти йдуть на поточне лікування Дмитрика.

Тому мама звертається до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати її синочка і подарувати йому повноцінне здорове дитинство. «Заздалегідь вдячна всім небайдужим людям хто відгукнувся і подарував шанс на життя моєму синочкові. Нехай Бог завжди оберігає Вас і Ваші родини».

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку № 5168 7572 9804 0595
Рахунок № 29244825509100
МФО 305299
ЕДРПОУ 14360570
Отримувач: Головатюк Віталіна Анатоліївна (мама)
Призначення платежу : благодійний внесок на лікування Головатюк Дмитрику

Контактний телефон : 068-334-11-25 Віталіна (мама) mail: [email protected]