Микола Лемішко знову просить допомогти з коштами на лікування

25.04.2014, 16:59
Микола Лемішко знову просить допомогти з коштами на лікування - фото 1
Микола Лемішко з Тернопільщини цього року у грудні відзначатиме своє 15-ліття. А перед тим йому необхідно пройти лікування у Міжнародній клініці відновного лікування в Трускавці.

Микола Лемішко з Тернопільщини цього року у грудні відзначатиме своє 15-ліття. А перед тим йому необхідно пройти лікування у Міжнародній клініці відновного лікування в Трускавці.

РІСУ вже тричі допомагала зібрати кошти на його лікування. І мама хлопця вдячна всім, хто відгукнувся. Тому що лікування виявилося дуже корисним — Миколка вже майже не має приступів, менше хворіє, краще говорить і створює для мами менше клопотів.

Багато років він приймав психотропні препарати для лікування приступів судом, яких бувало до 8 на добу. Проте лікування не давало результати і йому тричі паралізовувало праву сторону. За словами матері Марії, вони 9 років не виходили з лікарні.

Миколка ЛемішкоПолегшення у хлопця сталися, коли він з вересня 2008 року почав лікуватися у Міжнародній клініці відновного лікування лікаря В.Козявкіна в Трускавці. Тоді вперше він зміг їсти сидячи — до цього лише лежачи. За одинадцять курсів лікування в цій клініці в житті Миколки відбулися великі зміни: він може самостійно сидіти, стояти і навіть робити кілька кроків при підтримці за руку. Вже понад рік в нього немає приступів судом, а тому не потрібно приймати психотропних ліків. Мама дякує Богу, що її син почав гарно розвиватися, говорити нові слова, став спокійнішим, покращується гнучкість тіла. Дуже важливо продовжувати це лікування, особливо зараз, коли в хлопця розпочався перехідний вік, організм формується. Лікарі твердять, що якщо зупинити лікування, то можуть відновитися судоми і стан здоров’я почне погіршуватися.

Миколка ЛемішкоПроте проблема: курси лікування стають все дорожчими. Якщо ще два роки тому необхідно було зібрати менше 14 тисяч гривень. Попередній курс коштував вже понад 20 тисяч гривень.

Курс, який Миколка має пройти у листопаді 2014 року, коштуватиме 26074 грн.

«Я не знаю де взяти гроші на оплату лікування сина. Я вас дуже прошу, доможіть мені поставити сина на ноги. Мені дуже хочеться, щоб Миколка сам ходив», — йдеться у листі, який Марія Лемішко надіслала в редакцію РІСУ.

Мати з сином живуть на Тернопільщині. Пані Марія завжди мусить бути зі сином, тому вони живуть з того, що самі вирощують. Допомоги від держави не вистачає навіть на щоденні необхідні речі для Миколи.

Просимо допомогти Миколці зібрати кошти на продовження лікування!

Реквізити для зарахування на картрахунок клієнта:

— в гривнях
Одержувач: Приватбанк
Найменування банку: Приватбанк
Номер рахунку: 29244825509100
 Номер картки: 5168755307944237
Ідентифікаційний номер: 3019803647
МФО 305299 ОКПО 14360570
Призначення платежу: благодійна допомога на лікування Лемішка Миколи Миколайовича