• Головна
  • Селище Новгородське: народження церкви під відлуння минулого артобстрілу...

Селище Новгородське: народження церкви під відлуння минулого артобстрілу

25.11.2016, 09:36
Селище Новгородське: народження церкви під відлуння минулого артобстрілу - фото 1
За два місяці роботи в селищі місіонери відкрили церкву, провели перше богослужіння і допомогли чотирьом людям прийти до Ісуса, повідомляє прес-центр «Слово життя. Україна».

За два місяці роботи в селищі місіонери відкрили церкву, провели перше богослужіння і допомогли чотирьом людям прийти до Ісуса, повідомляє прес-центр «Слово життя. Україна».

місіонерство1.jpg

12 листопада в селищі Новгородське Донецької області відбулося відкриття та перше богослужіння церкви «Слово життя». Були присутні понад 50 осіб, з яких четверо прийняли Христа Господом і Спасителем.

Робота в селищі почалася з середини вересня, коли четверо братів з церкви «Слово життя» м. Торецьк стали відвідувати Новгородське в місіонерських цілях. Їм вдалося налагодити в селищі щоденну молитву і проведення домашніх зібрань раз на тиждень у одного з віруючих. За два місяці з допомогою церкви «Добра звістка» зі Слов'янська вони організували і провели два євангелізаційних концерти.

Місіонерство_3.jpg

Використовуючи молитовний намет проекту «Україна, що молиться», місіонери проповідували Євангеліє людям на вулиці, молилися за їхні потреби. Дуже багато жителів просить молитися за мир і про припинення обстрілів, адже всі вже втомилися жити в страху. До слова, за три дні до відкриття церкви, 9 листопада, один з районів селища зазнав артобстрілу, внаслідок чого загинула людина.

Місіонерство_2.jpg

За сприяння Асоціації «Еммануїл», Місії «Неємія» і церкви «Добра звістка» брати і сьогодні надають матеріальну допомогу продуктовими пайками та іншими засобами пенсіонерам і лежачим інвалідам селища. Спілкуються, моляться за них.

Небайдужих до потреб людей в прифронтовій зоні просять про додаткову матеріальну підтримку для селян.

Зібрання нової церкви проходять щосуботи о 12:00 за адресою: вул. Єсеніна, будинок 11. Додаткову інформацію можна отримати у одного з місіонерів - Едуарда Латиніна.