• Головна
  • Пастор Артур Симонян: щастя для християнина — служити Богу і людям в своєму покликанні...

Пастор Артур Симонян: щастя для християнина — служити Богу і людям в своєму покликанні

16.02.2012, 13:06
Пастор Артур Симонян: щастя для християнина — служити Богу і людям в своєму покликанні - фото 1
У Християнській церкві «Слово Життя» Києва 12 лютого пройшли два особливих богослужіння. Вперше до церкви завітав відомий проповідник з Вірменії пастор Артур Симонян

Проповідує Артур СимонянУ Християнській церкві «Слово Життя» Києва 12 лютого пройшли два особливих богослужіння. Вперше до церкви завітав відомий проповідник з Вірменії пастор Артур Симонян, — розповідають у прес-службі київської церкви «Слово життя».

Крім віруючих і гостей зі столиці, на богослужіння приїхали віруючі з Київської області, Одеси та Черкас. Атмосфера в залі була наповнена радістю та очікуванням Слова від Бога.

Пастор Артур Симонян звернувся до присутніх з надихаючим Словом. Наводячи приклади з Біблії, він закликав кожного християнина не зосереджуватися на минулому і не упускати нинішні можливості життя, весь час мріючи про майбутні успіхи.

Проповідує Артур СимонянВін надихав усіх, хто відчуває розчарування в якійсь зі сфер життя, довірити це Богу, адже «з Божою допомогою наші слабкості можуть стати нашою силою і благословенням!».

Саме люди, які пройшли через труднощі, можуть стати великим благословенням для тих, кому ще доведеться пройти через подібні ситуації.

На другому богослужінні пастор Артур Симонян закликав кожну людину у Церкві знайти своє покликання, призначене їй Богом. "Щаслива та людина, яка перебуває у своєму покликанні, своєму місці в цьому житті - в родині, у церкві, в суспільстві, реалізуючи свої здібності і дари від Бога для служіння іншим людям", — зазначив проповідник.

Наводячи яскраві приклади з власного життя, пастор Артур Симонян пояснив: будучи на своєму місці, християнин буде сам мати успіх і зможе допомогти і іншим людям. Цьому була присвячена спільна молитва, яка стала завершенням богослужіння.