• Головна
  • Футбольний турнір на приз парафіяльної газети...

Футбольний турнір на приз парафіяльної газети

06.10.2011, 14:54
Футбольний турнір на приз парафіяльної газети - фото 1
22 вересня о 17.30 год. на стадіоні "Металіст" в Опришівцях відбулася перша гра учасників футбольного турніру на приз газети церкви св.влмч. Параскевії (Опришівці) "Парафіяльний вісник".

22 вересня о 17.30 год. на стадіоні "Металіст" в Опришівцях відбулася перша гра учасників футбольного турніру на приз газети церкви св.влмч. Параскевії (Опришівці) "Парафіяльний вісник". Своїми силами помірялись господарі поля ФК"Опришівці" (тренер Іщук Сергій) та команда РМОП "Беркут" (тренер старший лейтенант Ковалюк Михайло). Рахунок на 9 хвилині матчу відкрив форвард опришівецької команди Сем'янчук Назар, другий гол на 24 хвилині забив його товариш по нападу Данилів Ігор.

футбольний турнір

Після перерви на 51 хвилині гол забиває Красій Іван. З рахунком 3:0 в першій грі турніру перемагає команда з Опришівців. Хотілося би відзначити команду Беркут, яка перебуває в хорошій фізичній формі. Єдина перевага опришівчан в цій грі – реалізація гольових моментів, чого на жаль не використали їхні опоненти.

23 вересня о 17.00.год. на стадіоні "Металіст" мікрорайон Опришівці відбулася друга гра команд "Сокіл" с.Чукалівка та Івано-Франківської Духовної Семінарії. Гра була досить рівною та водночас напруженою. Більша половина гри проходила у центральній частині поля, до футбольних воріт дуже рідко доходив м'яч, не було створено гострих моментів. Ця напруга все більше зростала тому, що присутні вболівальники та глядачі хотіли побачити взяття воріт. Після тривалих зусиль франківських семінаристів на 57 хвилині другого тайму рахунок відкрив Ярмошевич Валерій. З перемогою 1:0 команда "Сокіл" з с.Чукалівка поступилася майбутнім священикам Івано-Франківської Духовної Семінарії. Отже таким чином семінаристи поквитались із своїми кривдниками за поразку в турнірі 2008 року, тоді вони поступились чукалівським футболістам 4 : 2 по пенальті.

29 вересня о 17 годині відбулась фінальна гра за приз "Парафіяльної газети " церкви св.влмч. Параскевії в Опришівцях. Вп'яте у фіналі зустрілись команда з Опришівців та Івано-Франківської Духовної Семінарії. Рахунок на 14 хвилині відкрили господарі поля - опришівчанин Ігор Данилів. За п'ять хвилин рахунок зрівняв Віталій Сенько, а за кілька хвилин його ж він і подвоїв. Гра була досить напруженою до останніх хвилин, але рахунок не змінився. Отже команда франківських семінаристів вдруге стає переможцем цього турніру.

Після фінальної гри всіх учасників турніру привітав від імені організаторів турніру протоєрей Тарас Огар головний редактор газети «Парафіяльний вісник», та вручив учасникам турніру пам ятні грамоти, а переможцям приз газети «Парафіяльний вісник» - кубок.

футбольний турнір

Більше про історію футбольного турніру на приз газети "Парафіяльний вісник" можна переглянути на офіційному сайті церкви св.влмч. Параскевії в Опришівцях, газета Парафіяльний вісник.