Чи це не знак Божий?

17.05.2010, 15:57
Чи це не знак Божий? - фото 1
Сьогодні, у рамках офіційного візиту президента Росії в Україну Віктор Янукович і Дмітрій Мєдвєдєв покладали квіти до могили невідомого солдата і меморіалу пам'яті жертв Голодоморів. Саме в цей час, коли вони наближалися до монументу, розпочалася сильна злива з градом.

Сьогодні, у рамках офіційного візиту президента Росії в Україну Віктор Янукович і Дмітрій Мєдвєдєв покладали квіти до могили невідомого солдата і меморіалу пам'яті жертв Голодоморів в Україні. Саме в цей час, коли вони наближалися до монументу, розпочалася сильна злива з градом.

Далі стався ще прикріший інцидент - Віктор Федорович поставив вінок біля могили невідомого солдата, але раптовий вітер зірвав вінок і запустив його гаранту в лице.

Світлина

Два президенти стояли під дощем обмоклі.

Світлина MIGnews

Чи це не є знак Божий?

Що вони роблять з історичною пам'яттю? Цей вінок був наче відкинутий загиблим вояком через те, що ці два реабілітовують тирана Сталіна, який поряд з Гітлером розпочав цю війну.

Чи не сльози жертв геноциду українського народу з неба їм про себе нагадують? Геноциду, який вони намагаються невміло заперечити.

Не варто жартувати з пам'яттю, історією та Богом.