• Головна
  • Божий знак на стінах каплиці...

Божий знак на стінах каплиці

10.12.2009, 14:19
Божий знак на стінах каплиці - фото 1
В селі Надієві, що за 12 км. від міста Долини, на дверях дерев’яній каплиці появився лик Ісуса Христа.

В Івано-Франківській області в середині листопада 2009 року сталась неординарна подія, яка привернула увагу віруючих не тільки православної громади області, але й інших конфесій. В селі Надієві, що за 12 км. від міста Долини, на дверях дерев’яній каплиці появився лик Ісуса Христа.

091209_1.jpg

Явлення сталося на споруді, яка в минулому слугувала для відспівування померлих, що померли через епідемічні хвороби. Цікаво, що першими, хто побачив лик Христа, були місцеві діти, які грались неподалік.

Це стало причиною паломництва віруючих із навколишніх сіл, міст та районів.

Як вважають паломники, можливо в такий спосіб Спаситель хоче захистити Україну від епідемій. „Адже лик Христа Спасителя невипадково появився на споруді, яка в минулому була молитовним домом по померлих на холеру, тиф — таким чином Господь хоче захистити своїх вірних від каліфорнійського грипу та інших захворювань, які стали причиною смерті багатьох українців. А може це Божий знак?”

091209_2.jpg

Віруючі на чолі з настоятелем православної парафії cвт. Миколая Чудотворця Мир Ликійських УПЦ КП с. Надієва Долинського району кожного дня служать прохальні молебні й акафісти до Христа Спасителя біля явленного образу, щоб Господь зберіг село, край, Україну від усякого зла.