Cхема УПЦ МП ЯК ВКРАСТИ ГОЛОСИ парафіян

20.02.2019, 13:44
Cхема УПЦ МП ЯК ВКРАСТИ ГОЛОСИ парафіян - фото 1

Уявіть таку ситуацію: 1. Вас опитали, за кого ви голосуватимете на президентських виборах, і ви чесно сказали - "за такого-то кандидата". 2. Ви приходите на виборчу дільницю, а вас вилучили зі списків виборців, так як ви хотіли голосувати не за "правильного" кандидата. 3. Більше того, вам кажуть - ви спізнилися. Вибори вже пройшли вчора і рішення прийняте.

Уявіть таку ситуацію: 1. Вас опитали, за кого ви голосуватимете на президентських виборах, і ви чесно сказали - "за такого-то кандидата". 2. Ви приходите на виборчу дільницю, а вас вилучили зі списків виборців, так як ви хотіли голосувати не за "правильного" кандидата. 3. Більше того, вам кажуть - ви спізнилися. Вибори вже пройшли вчора і рішення прийняте.

Чи можливо у нас таке в Україні? – Неможливо, скажете ви!! Ми ж не туземна Росія, а демократична країна!!!

Cхема УПЦ МП ЯК ВКРАСТИ ГОЛОСИ парафіян

А от юридичний відділ УПЦ МП думає інакше! Він вирішив, що виборці в релігійних громадах (парафіяни) - це ЛАПТІ, яких можна вмить обвести навколо пальця і навішати повні вуха ЛАПШІ. Щоб зупинити процес переходу релігійних громад в ПЦУ і дотриматися нового закону 4128-Д, була придумана СХЕМА КРАДІЖКИ ГОЛОСІВ ПАРАФІЯН, яка дозволяє невеликій групі прихильників УПЦ МП заблокувати рішення всієї релігійної громади про перехід в ПЦУ.

------------------------------

Отож, які інструкції були вислані в усі парафії батюшкам УПЦ МП? 1. Виявити в релігійній громаді тих, хто підтримує УПЦ МП. 2. Таємно зібрати Парафіяльні збори, на яких скласти ПОВНИЙ список членів релігійної громади. У цей список внести лише "вірних УПЦ МП вірян", надавши їм статус "дійсних членів" з правом голосу. 3. Цей протокол зі списком надіслати державним органам, відповідальним за вчинення реєстраційних дій, але ні в якому разі не надавати нікому сторонньому. Список з "вірними" має лишатися недоступним іншим парафіянам. 4. Таємно провести Парафіяльні збори складом "дійсних членів", на яких прийняти рішення про підтримку УПЦ МП. 5. Якщо релігійна громада проводить загальні Парафіяльні збори щодо переходу в ПЦУ - в суді оскаржити ці збори на підставі того, що право голосу мають лише "дійсні члени" релігійної громади. В суді пред'явити протоколи з списком "дійсних членів" і їх рішення щодо підтримки УПЦ МП.

------------------------------

Розглянемо наочний ПРИКЛАД: нехай у селі є 400 парафіян, які періодично ходять до церкви, причащаються, сповідуються. З них близько 30 підтримують УПЦ МП, інші хочуть перейти в ПЦУ.

Батюшка збирає 30 "своїх", формує з них список "дійсних членів" релігійної громади з правом голосу, затверджує його рішенням Таємних Парафіяльних зборів, а також декларує підтримку УПЦ МП.

Якщо 370 парафіян проводять загальні Парафіяльні збори і вирішують перейти в ПЦУ, юридичний відділ УПЦ МП подає в суд скаргу щодо невизнання цього рішення, так як ці 370 парафіян не є "дійсними членами" релігійної громади і не мають права голосу.

У цьому прикладі здійснена КРАДІЖКА 370 голосів парафіян.

------------------------------

Також УПЦ МП дала вказівку усім підконтрольним ЗМІ (СПЖ, Перший Козацький і ін.): там де приймається рішення на користь УПЦ МП називати це зборами РЕЛІГІЙНИХ громад, а там, де приймається рішення на користь ПЦУ, називати це зборами ТЕРИТОРІАЛЬНИХ громад.

За законом, рішення про перехід мають приймати саме Релігійні громади, тобто назвою "ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ" ЗМІ УПЦ МП підкреслюють, що учасники цих зборів НЕ МАЮТЬ ПРАВА ГОЛОСУ. Навіщо це робити? Можливо, десь там вже діє маленька таємна групка "вірних" УПЦ МП, яка запустила розглянуту схему КРАДІЖКИ ГОЛОСІВ.

------------------------------

Схема повністю реальна і працююча, якщо парафіяни є безвольними ЛАПТЯМИ, які готові миритися з обманом. Якщо ж парафіяни є Українцями, які мають САМОПОВАГУ, вони не дозволять відібрати в себе право голосу.

Як убезпечити свою релігійну громаду від цього ганебного сценарію КРАДІЖКИ ПРАВА ГОЛОСУ з російським запашком?

------------------------------

Якщо Батюшка УПЦ МП ще не реалізував дану схему: 1. Поговоріть з тими, хто за УПЦ МП, поясніть що така схема - це ОБМАН і ПОЗБАВЛЕННЯЯ ПРАВА ГОЛОСУ парафіян і домовтесь грати по-чесному. Це ваші сусіди, і вони навряд чи згодяться свідомо обманювати своїх друзів/родичів/односельців.

2. Поговоріть з Батюшкою, щоб він не грав у такі брудні ігри.

3. Зберіть робочу групу, в яку будуть входити як прихильники ПЦУ, так і УПЦ МП і складіть чесний список членів релігійної громади. Основні критерії членства в релігійній громаді наступні: 1. регулярно беруть участь у богослужінні. 2. причащаються та сповідуються.

Щодо регулярності участі у богослужінні - ніде не зазначається, яка має бути регулярність відвідування церкви. Якщо ви відвідуєте церкву щорічно на Великдень - це щорічна регулярність. Відвідуєте раз на місяць - це щомісячна регулярність, кожну недільну службу - щотижнева регулярність. Усі ці варіанти підпадають під поняття "регулярно". Також важливим критерієм є хоча б разова участь в таїнстві причастя та сповіді.

------------------------------

Якщо Батюшка УПЦ МП вже реалізував схему КРАДІЖКИ голосів парафіян:

1. Усвідомте, що Батюшка ОБМАНУВ громаду, став ЗЛОДІЄМ, який украв ваш ГОЛОС, позбавив ПРАВА ОБИРАТИ.

Донесіть цю думку до кожного члена релігійної громади. З цього моменту - він НЕ Батюшка, а ЗЛОДІЙ, і він не має ні морального, ні людського права представляти Бога. Також він не Українець, навіть якщо говорить українською. Він - російський ХОЛУЙ.

2. Усвідомте, що з цього моменту єдиним способом зберегти храм за вашою громадою є судовий процес. Для перемоги в судовому процесі необхідно: а. провести Парафіяльні збори, на яких скласти список дійсних членів релігійної громади на дату проведення. б. прийняти рішення Парафіяльних зборів про перехід в ПЦУ і подати на реєстрацію. в. довести в судовому порядку, що ваш список дійсних членів Парафіяльної ради є дійсним. с. довести в судовому порядку недійсність списку членів Парафіяльної ради прихильників УПЦ МП на підставі того, що він не є повним, або в нього внесені сторонні люди(іноді Батюшка в свій список вносить "лівих" людей).

Якщо ви в суді зможете довести, що справжній список членів релігійної громади - це ваш список (пункт б.), тоді рішення про перехід в ПЦУ стане чинним.

------------------------------

Суд, докази, адвокати - це усе витратно і часоємко, можуть пройти роки боротьби, поки буде прийняте рішення, може легше махнути рукою на старий храм і побудувати новий?

Звичайно, легше махнути на все рукою, але: 1. Чи будете ви поважати самі себе, якщо не будете БОРОТИСЯ за свої ЗАКОННІ ПРАВА? 2. Чи зможете гордо сказати своїм дітям - "Я не ЛАПОТЬ, я - УКРАЇНЕЦЬ" ? 3. Чи буде ваш сон спокійним, знаючи, що Росія отримала верх у вашій громаді?

Пам'ятайте - якщо в релігійній громаді більше 2/3 голосів підтримують перехід в ПЦУ - за Вами ПРАВДА і є сенс боротися.

Якщо кожен з нас зможе сказати "Я ЗРОБИВ УСЕ ЩО МІГ" - в кінці-кінців ми побудуємо справжню, демократичну і справедливу Державу, яка буде Благословенна Богом і Богородицею.

------------------------------

УВАГА!!! Якщо ви знаєте випадки реалізації схеми КРАДІЖКИ ГОЛОСІВ ПАРАФІЯН - опишіть їх в коментарях.

Нижче наводимо список парафій, в яких УПЦ МП вже ініціювало ганебний сценарій КРАДІЖКИ ГОЛОСІВ:

1. Село Мала Любаша, Рівненська обл. Батюшка Олексій (ЗЛОДІЙ) - провів альтернативні збори з невеликою групою прихильників і приїжджими священиками УПЦ МП. Вирішив здійснити крадіжку більше 400 голосів парафіян, які виступають за перехід в ПЦУ. Очікується судовий процес. http://polissya.rv.ua/article/108

2. Село Великі Будища, Полтавська обл. Отець Олександр (ЗЛОДІЙ) - провів таємні збори з невеликою групою прихильників, де прийняв рішення щодо підтримки УПЦ МП (РПЦ). Вирішив здійснити крадіжку більше 200 голосів парафіян, які виступили за перехід до ПЦУ, очікується судовий процес. https://np.pl.ua/…/relihiyna-hromada-na-dykanshchyni-vyslo…/

3. Село Піски, Волинська обл. На зборах Релігійної громади більше 300 чоловік висловилося за перехід в ПЦУ. Настоятель, Богдан Христинець (ЗЛОДІЙ) зібрав прихильників - близько 30 чоловік, сформував з них "дійсних членів" РГ і прийняв рішення про підтримку УПЦ МП, хоче вкрасти голоси більше 300 чоловік, очікується судовий процес. https://manevychi.rayon.in.ua/…/3439-liutii-tomos-iak-i-cho…

4. Село Перегонівка, Кіровоградська обл. 24 січня в числі 200 чоловік релігійна громада провела збори і прийняла рішення про перехід в ПЦУ. 25 січня Прот. Павло Мельник (ЗЛОДІЙ) з іншими священиками МП і невеликою групою вірян провели альтернативні збори, на яких прийняли рішення залишитися в УПЦ МП. Злодюжки намагаються вкрасти голоси 160 членів РГ, які висловилися за ПЦУ. Очікується судовий процес. http://www.surma-ua.info/?p=14712

Список постійно поповнюється.

Сторінка "Томос ПЦУ" у Фейсбуці, 19 лютого 2019