• Головна
  • Моніторинг
  • Пара християн відмовилась від лікарів для 10-місячної доньки "через релігію", і вона померла...

Пара християн відмовилась від лікарів для 10-місячної доньки "через релігію", і вона померла

10.08.2018, 11:39
Пара християн відмовилась від лікарів для 10-місячної доньки "через релігію", і вона померла - фото 1
Пара християн була шокована, коли їм пред'явили звинувачення у вбивстві після смерті їх дочки від недоїдання і зневоднення та відмови від медичної допомоги

Пара християн була шокована, коли їм пред'явили звинувачення у вбивстві після смерті їх дочки від недоїдання і зневоднення та відмови від медичної допомоги

Як повідомляє видання Metro, Сет Уелч і Тетяна Фузарі,яким по 27 років, відмовилися отримати медичну допомогу для дитини через "релігійні причини" і відсутність довіри до медичних послуг.

Тепер вони звинувачуються у вбивстві та жорстокому поводженню з дітьми першого ступеня, після того як їх 10-місячна донька Мері померла  в Солон-Тауншип, на північ від Гранд-Рапідс, штату Мічиган. Як свідчить відео, звинуваченням у вбивстві пара була шокована.

Доповідачі помітили, що у 10-місячної дитини були запалі очі і щоки. Лікарі на місці події встановили, що у дитини відсутній пульс та оголосили її мертвою. Розтин показав, що дівчинка померла в результаті зневажливого ставлення батьків. Лікар наголосив, що Мері була худою і недоїдала протягом принаймні місяця.

Батьки не зверталися за медичною допомогою з релігійних міркувань, через острах отримати позов зі служби захисту дітей і відсутність довіри до медичних послуг.

Суд почув, що пара відмовилася від лікування з релігійних мотивів і через відсутність довіри до медицини.

Батьки наразі ізольовані, а в судових документах не перераховуються адвокати, які можуть виступати від їх імені.

Уелч і Фузарі мають ще двох старших дітей віком 2 і 4 роки. Дитячі захисні служби подали в понеділок петицію проти батьків за участю їх двох старших дітей. Парі загрожує пожиттєве ув'язнення без права на умовно-дострокове звільнення, якщо їх визнають винними в скоєнні кримінального злочину.

"Espreso.tv", 08 серпня 2018