Паска в мультиварці

12.04.2017, 12:51
Паска в мультиварці - фото 1
Паска в мультиварці виходить не менш смачною, ніж приготовлена ​​за традиційним рецептом паска в духовці. Вона – смачна, ніжна, пишна і красива. Рецепт від Ольги Княжевич.

Паска в мультиварці виходить не менш смачною, ніж приготовлена ​​за традиційним рецептом паска в духовці. Вона – смачна, ніжна, пишна і красива. Рецепт від Ольги Княжевич.

 

Паска в мультиварці рецепт – інгредієнти:

для тіста:
• 650 г борошна,
• 2 яйця і 2 яєчних жовтки,
• 250 мл молока,
• 100 г вершкового масла,
• 150 г цукру,
• 10 г ванільного цукру,
• 200 г родзинок,
• 10 г сухих дріжджів,
• дрібка солі,

для глазурі:

• 2 яєчних білка,
• 100 г цукрової пудри,
• 0,5 ч. Ложки лимонного соку.

Паска в мультиварці – рецепт приготування:

1. Розведи дріжджі в теплому (не гарячому) молоці і залиш на 20 хвилин до появи пінної шапочки.
2. Борошно просій через сито. Додати в молочно-дріжджову суміш 1 склянку борошна, перемішати, накрити серветкою і залишити (опару) на півгодини в теплому місці.
3. Яйця і жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром.
4. Додати до опари яєчну суміш, м'яке вершкове масло і гарненько перемішати. Відділити 1 склянку борошна, а решту змішати з сіллю, поступово всипати в опару і замісити тісто. Накрити його серветкою і залишити підходити ще на 1 годину.
5. Ізюм помити, висушити і обваляти в борошні, щоб вони рівномірно розподілилися в пасці.
6. Осадити тісто, що піднялося,  і додати в нього родзинки. Трохи вимісити тісто з родзинками, накрити і залишити піднятися ще на 1 годину.
7. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і вибрати режим "Підігрів" на 15 хвилин. Покластии тісто в чашу, закрити її, потім вимкнути мультиварку і залишити тісто на 40-60 хвилин, щоб воно піднялося.
8. Вибрати режим "Випічка" на 45 хвилин. І ще раз на 45 хвилин. Перевірити паску можна дерев'яною паличкою.
9. Поки випікається паска в мультиварці, приготувати глазур. Збити до щільності білок з цукровою пудрою і лимонним соком.
10. Дати пасці охолонути і зверху прикрасити її глазур'ю.

Смачного!
Світлого Христового Воскресіння!