Блог о. Богдана Огульчанського_image

Блог о. Богдана Огульчанського

З приводу перспектив Великого і Поважного Зібрання Канонічних Математиків

14.06.2016, 11:31
Як математик-дилетант, повторюся банально і баянно, бо уже про все сказано.

Як математик-дилетант, повторюся банально і баянно, бо уже про все сказано.

Див. нижче, або все розкладено по поличках доктором матем. наук А. К-вим на або тут Тетяною Деркач.

Мінімальний набір неубієнних аксіом "канонічної евклідової геометрії" ; ) :

1. Аксіома про завершеність та несуперечність аксіоматики 7 Вселенських Математичних Конґресів ("а Восьмому — не бивать").

2. Аксіома про власну непогрішимість (ототожнення своєї позиції з непомильністю Математичної Академії, тому що Академія — це ми (а насправді — Я одного майже Головного Академіка з групою підтримки — з (соціалістичних) канонічних Академій на з/платі.

3. "Есть два мнения: мое и неправильное" (тобто всіх неевклідових, неправильно евклідових і неканонічно евклідових). Всі неправильні — не Академія, а єретики. З ними не можна ні (молитися) займатися математикою, ані щось робити разом. Всі, хто пробує це робити — матекуменісти, а матекуменізм — найзловредніше вчення (© "афонские математики"), яке наближає прихід Антиматематика.

4. "Все зло — від Західної математики, західної фізики і всієї цивілізації, побудованої на основі західних математичних наук".

5. "У нас є регулярні Великі Математичні Чудеса і прозорливі (старці) розв'язувачі всіх матзадач. А у вас?"

6. Послушаніє Академічному начальству вище поста, (молитви) математизування і Великої Книги Евкліда.

7. Майбутнє Істинної і Непомильної Математики можливе лише в рамках утвердження Третьої і Найбільшої Математичної Академії ("Четвертой — не бывати!"). І найбільші її союзники — це наші славні математичні Іскандери, які ж ми і (освятили) математизували. І якщо шо... А на крайній випадок (якщо не вдасться) — ми вже приготували справжню Математичну Канонічну фортецю (всі запаси заготовлені). На наш вік вистачить...

Я нічого не забув?

Усі можливі асоціації — випадкові wink смайлик

Останні новини

Вчора