Блог Петра Дідули_image

Блог Петра Дідули

Сліпа тітка розганяється

27.01.2011, 16:38

Треба визнати, що в середовищі УКУ пульсує критична думка щодо діяльності ура-патріотичної "Свободи", базована на християнських принципах цієї шанованої навчальної установи. Думаю, що "свободівці" вирішили відплатити своїм опонентам за цю критику, яка вже не раз потрапляла в ЗМІ.

Депутати від Партії регіонів та від партії «Свобода» Львівської міської ради відмовилися звільнити Український Католицький Університет від орендної плати за землю. Така ситуація складається вперше за весь час існування УКУ, який, як відомо, живе переважно за кошт жертводавців.

Звідки ростуть ноги такого рішення? Треба визнати, що в середовищі УКУ пульсує критична думка щодо діяльності ура-патріотичної "Свободи", базована на християнських принципах цієї шанованої навчальної установи. Думаю, що "свободівці" вирішили відплатити своїм опонентам за цю критику, яка вже не раз потрапляла в ЗМІ.

Я був свідком такої історії. Під час панахиди з нагоди річниці Голодомору кілька місяців тому представники цього політичного угрупування виклали із запалених свічок біля пам’ятника Кобзареві у Львові два слова "Помста буде". Причому розпочали вони це дійство під час панахиди, побожно хрестячись щоразу, коли це передбачало саме богослужіння. Тоді ніхто так і не зрозумів, кому це «свободівці» мають намір мститися. Сьогодні цей туман трохи розвіявся. Зрештою, нічого дивного: помста – тітка сліпа.

Останні новини

Вчора