Олександр Самрук, думки для блогу_image

Олександр Самрук, думки для блогу

Наближається прем’єра фільму «Розуміння»

28.12.2011, 14:43
Після двох місяців натхненних зйомок, які, щоправда, відбувалися з великими перервами, студія «Правда PRO» завершила фільм «Розуміння» – другий із проекту «Поговоримо про сім’ю».

Після двох місяців натхненних зйомок, які, щоправда, відбувалися з великими перервами, студія «Правда PRO» завершила фільм «Розуміння» – другий із проекту «Поговоримо про сім’ю».

Картина створена для того, щоб дати глядачам практичні поради, як, окрім оволодіння навичками мовлення, набути ще й навичок спілкування, яке буде зрозумілим як чоловікові, так і дружині. Особливістю фільму є те, що в ньому взяло участь близько 100 учасників.

Фільм «Розуміння» рекомендується для перегляду одруженим парам, однак він може стати у пригоді кожному, хто перебуває в стосунках із особою протилежної статі. Адже коли люди лише зустрічаються чи нещодавно одружилися, то їх переповнюють взаємні почуття та гармонія. Однак минає час, і вони починають спілкуватися ніби різними мовами. Між ними стає величезний бар’єр, який пара не може, а, можливо, вже просто й не хоче долати.

Як сказав Бернар Вербер устами свого літературного героя: «Між тим, що я думаю, що я хочу сказати, що я думаю, ніби сказав, що я насправді сказав, і тим, що ти хочеш почути, що, як тобі здається, ти чуєш, що ти чуєш насправді, що ти хочеш зрозуміти і розумінням існує принаймні дев’ять можливостей для непорозуміння».

Щоб досягти розуміння, потрібно докласти певних зусиль. Яких саме - розкаже подружжя Герасимюків із Луцька, чия життєва історія покладена в основу фільму «Розуміння».

Перша серія даного циклу під назвою «Любов», тривалістю 26 хвилин, знаходиться у вільному доступі на просторах Інтернету. Її версію із англійськими субтитрами, згідно із статистикою YouTube Analitycs, дивилися у 102 країнах світу. Найбільше переглядів здійснено в Бразилії, Індії, США, Саудівській Аравії, Об’єднаних Арабських Еміратах.
Загальна ж тривалість нового фільму буде довшою, ніж у попереднього, тому, ймовірно, вийде дві версії картини: стандартна та режисерська. Прем’єра чергової серії проекту «Поговоримо про сім’ю» попередньо планується на «День закоханих» (14 лютого).