Блог Богдана Червака_image

Блог Богдана Червака

Бог і Батьківщина у візіях Юліана Вассияна

02.08.2012, 14:22

Повну уяву про творчість Ю.Вассияна можуть дати лише його твори, які терпляче чекають на своїх читачів. Сьогодні ж, без перебільшення, можна стверджувати, що Юліан Вассиян одна з найвизначніших постатей ХХ сторіччя. Його могутній інтелект, прозорливість, глибинний історіософізм визначали в минулому й характеризують сьогодні високий рівень української суспільно-політичної думки.

У червні цього року в Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі Харкова відбулася конференція «Відродження Харківсько-Полтавської єпархії: досвід і проблеми».

На запрошення Архиєпископа Харківського і Полтавського Ігоря (Ісіченка) планував взяти участь в конференції, оскільки з надісланого владикою запрошення було видно, що її проблематика виходить за межі окресленої теми і стосується значного обсягу питань, пов’язаних із національно-духовним відродженням України. На жаль, з об’єктивних причин не зміг цього разу приїхати до Харкова і виступити на конференції, про що дуже шкодую. Щоб хоча б якось долучитися до благородної справи, яку провадить у Харкові владика Ігор пропоную свій виступ на конференції, який не вдалося виголосити.

Із виступом можна ознайомитися тут: http://varta.kharkov.ua/politaktiv/analitika/1089576.html

Останні новини