Редакційна шпальта_image

Редакційна шпальта

Блогер РІСУ візьме участь у форумі католицьких блогерів - єдиний від України

19.04.2011, 14:45
Блогер РІСУ візьме участь у форумі католицьких блогерів - єдиний від України - фото 1
Днями стало відомо, що пан Богдан Панкевич, один з перших блогерів РІСУ, отримав запрошення взяти участь у форумі католицьких блогерів, який відбудеться 2 травня у Римі. І він єдиний представник України, який візьме участь у цьому форумі.

bogdan_pankevychДнями стало відомо, що пан Богдан Панкевич, один з перших блогерів РІСУ, отримав запрошення взяти участь у форумі католицьких блогерів, який відбудеться 2 травня у Римі.

Як РІСУ повідомляла, метою зустрічі, яку організовують Папські Ради культури та соціальної комунікації, є налагодити діалог між блогерами та представниками Церкви, послухати про досвід тих, хто активно задіяний у цій сфері, а також досягнути глибшого розуміння потреб цієї спільноти.

Зустріч запланована на наступний день після беатифікації Папи Івана Павла ІІ для того, щоб скористатися присутністю багатьох блогерів у Римі на урочистостях. До участі в зустрічі запрошувалися всі бажаючі, однак ті, хто бажають взяти участь, повинні були подати попередню заявку, відправивши е-майл з посиланням на свій блог. Кількість місць обмежена до 150, і організатори прагнуть зібрати на зустрічі представників всієї блогосфери. Тому вхідні пропуски та інші деталі будуть видаватись з огляду на різноманітність мов та географії, типології блогів, предмету блогів та своєчасності подачі заявки на участь. Як повідомив РІСУ п. Богдан, конкурс був понад 5 осіб на одне місце. І він, вчасно подавши заявку, переміг саме як автор блогу на РІСУ.

Довідка РІСУ: Богдан Панкевич — депутат Львівської міської ради (фракція Республікансько-християнської партії), Почесний консул Королівства Нідерланди у Львові, активний громадський діяч, учасник Унівської групи, дописує до кількох видань.

Останні новини

Вчора