Блог наївної християнки Ірини Стегній_image

Блог наївної християнки Ірини Стегній

По ділам їх судіть їх.... Як в Сумах українок мутузили більш «щирі» українки

27.03.2012, 23:46

На 27 березня в Сумській міській раді був запланований такий собі звичайний захід: круглий стіл до Міжнародного дня боротьби з расизмом, на якому мали б представити свою діяльність молодіжні організації національних меншин.

Організатор - «Соціальна організація студентів» в рамках проекту «Суми - територія толерантності» за фінансової підтримки посольства США в Україні. На попередній акції вони разом із іноземними студентами збирали гроші для онкохворих дітей.

Все було б дуже нудно - навіть журналістів прийшло небагато. Бо це мала би бути така собі робоча зустріч молоді, ми планували разом попрацювати над брошурою «Молодіжні барви Сум», запрошені гості планували розповісти як класно їм в Україні.

Але на чужому заході хотіли попіаритися інші люди... Далі без коментарів... Краще раз побачити, ніж багато разів почитати...

 

Робіть висновки самі. Я ж дозволю собі кілька коментарів.

Кому принесе користь цей балаган? Дівчата дуже «вболівають» за Україну. Але чи корисна така акція Україні? Яку користь вона принесе українцям?

Тепер на цій ситуації піаритимуться всі: з одного боку розігруватимуть карту націоналістів, з іншого - влада буде казати «якщо не ми, то прийдуть вони»!

Тепер давайте відкинемо емоції й запитаємо: КОМУ ЦЕ КОРИСНО? Не зайвим буде згадати: «По ділам їх судіть їх...»

А особисто в мене когнітивний диссонанс: я українка і всі знайомі знають те, як я люблю Україну. Мені соромно бачити як таким чином ті, котрі називають себе патріотами, паплюжать Україну. Вони краще б організували безкоштовні курси української мови для іноземців... 

Останні новини