Блог Віктора Котовського_image

Блог Віктора Котовського

Смерть заради "безсмертя"

08.05.2019, 17:05

Найстрашніша битва, що розпочалася на нашій планеті відразу ж після появи на ній людей, – це битва добра і зла. Минають століття й тисячоліття, людство стає доросліше, мудріше, сильніше, але це аж ніяк не сприяє утвердженню миру на землі. Дивовижна річ! Коли добро в цій боротьбі відступає, то війна не припиняється, зло якби роздвоюється, кожна половина оформлюється у самостійне потужне утворення, й починається новий етап протистояння ще більш жорстокого ніж раніше.

Найстрашніша битва, що розпочалася на нашій планеті відразу ж після появи на ній людей, – це битва добра і зла. Минають століття й тисячоліття, людство стає доросліше, мудріше, сильніше, але це аж ніяк не сприяє утвердженню миру на землі.  Дивовижна річ! Коли добро в цій боротьбі відступає, то війна не припиняється, зло якби роздвоюється, кожна половина оформлюється у самостійне потужне утворення, й починається новий етап протистояння ще більш жорстокого ніж раніше. Свіжий історичний приклад: коли християнство у Європі значною мірою втратило свої морально оздоровлюючі засади, сатана вивів на арену світової політики дві потужні сили – фашизм і комунізм. Двох близнюків, які відрізнялися лише ставленням до приватної власності. Саме в цих двох системах сатана зумів майже в ідеалі виявити свою сутність, що полягала в тому, аби вкрасти, вбити й погубити. Вкрасти у Христа якомога більше людських душ, знищити їх, убивши фізично, і загнати у пекло, надійно закривши дорогу до спасіння.

Мої батько та дід теж воювали, зазнали тяжких поранень. Я добре знаю мотиви їхніх героїчних вчинків, вони були далеко не тріумфально-фанфарні. Поважаю їх не як вимушених захисників «дєла Лєніна-Сталіна», а просто як людей мені близьких, які вистояли в тому страшному урагані й дали життя мені. Невимовно шкода не лише їх, а й цілий наш народ, що потрапив у жорна сатанинського млина, не маючи жодної можливості вільного вибору. І мені боляче, коли бачу, як сатана, ховаючись за портретами власних жертв, цих безневинних мучеників, нагнітає мілітарну істерію, вдосконалює підступну й брехливу пропаганду, аби виховати нове покоління тих, які, одурманені псевдопатріотизмом, облудними людожерськими гаслами  та ненавистю, кинуться у вогонь нової світової пожежі. 

[email protected]

Останні новини