• Головна
  • Новини
  • Трамп наказав губернаторам штатів вже цими вихідними відкрити церкви...

Трамп наказав губернаторам штатів вже цими вихідними відкрити церкви

23.05.2020, 18:49
Президент США Дональд Трамп закликав губернаторів штатів негайно відкрити храми для парафіян незалежно від епідемічної ситуації. Про це він сказав під час пресконференції в Білому домі у п’ятницю, 22 травня.

Президент США Дональд Трамп закликав губернаторів штатів негайно відкрити храми для парафіян незалежно від епідемічної ситуації. Про це він сказав під час пресконференції в Білому домі у п’ятницю, 22 травня. Про це повідомляє Релігійна правда з посиланням на The Washington Post.

За словами американського президента, деякі губернатори вважали за необхідне відкрити винні магазини і клініки для абортів, але не церкви, яких потребують люди, і “це неправильно”.

Зажадавши від місцевої влади вже в ці вихідні відкрити “молитовні будинки – церкви, синагоги і мечеті – як важливі місця, які надають потрібні послуги”, Трамп пообіцяв “замінити” тих губернаторів, які цього не зроблять.

“В Америці нам потрібно більше молитов, а не менше”, – підкреслив він.

При цьому, ні сам Трамп, ні представники Білого дому не відповіли на питання, чи є у президента відповідні повноваження, щоб здійснити озвучені на адресу губернаторів погрози.