• Головна
  • Новини
  • Американські єпископи закликають боротися з порнографією в Інтернеті...

Американські єпископи закликають боротися з порнографією в Інтернеті

11.05.2020, 10:11

Єпископи Сполучених Штатів звернулися до управління юстиції з метою обмежити порнографію в Інтернеті та більше захистити осіб, які стають жертвою високоприбуткової порноіндустрії. Це реакція на значне збільшення інтернет-трафіку на сторінках з таким профілем, який під час пандемічної ізоляції зафіксували по всьому світі.

Єпископи Сполучених Штатів звернулися до управління юстиції з метою обмежити порнографію в Інтернеті та більше захистити осіб, які стають жертвою високоприбуткової порноіндустрії. Це реакція на значне збільшення інтернет-трафіку на сторінках з таким профілем, який під час пандемічної ізоляції зафіксували по всьому світі. Проц не повідомляє Католицький оглядач з посиланням на vaticannews.va

Єпископи говорять про останні дослідження, що стосуються одного з найбільших американських порнографічних порталів, який під час пандемії пропонував своїм клієнтам безкоштовні «преміальні пакети». Їх використовували також жителі Італії, Франції та Іспанії. Як результат, в кожній з цих країн трафік на порталі збільшився в середньому на понад 60%. Водночас поліція виявила значну кількість фільмів із участю неповнолітніх, а також тих, що містять сцени насильства та зґвалтування. Це однозначно підтверджує, що прибутковою мерзенною справою порнографії є торгівля людьми, рабство та інші злочинні зловживання.

Вимагаючи обмеження порнографії, американські єпископи нагадують, що вона руйнує вплив на міжособистісні стосунки і негативно впливає на сімейне життя. Водночас вони зазначають, що ніхто не повинен стати жертвою торгівлі людьми, і саме такі злочини породжує порнографічна індустрія. Варто зазначити, що після публікації цих досліджень у США зародилася громадянська ініціатива, яка прагне закрити цей найбільший порнографічний портал. Тільки за одну добу підписалося понад 860 тис. осіб.