Християни Ухані просять про молитву

05.02.2020, 10:24
Один з контактів Фонду Варнава, родичі якого живуть недалеко від міста Ухань в Китаї, підтвердив всю серйозність ситуації з поширенням коронавірусу і закликав християн усіх країн молитися про Китай, повідомляє фонд «Варнава».

Один з контактів Фонду Варнава, родичі якого живуть недалеко від міста Ухань в Китаї, підтвердив всю серйозність ситуації з поширенням коронавірусу і закликав християн усіх країн молитися про Китай, повідомляє фонд «Варнава».

«Це дійсно дуже серйозно, люди в страху. Близько одинадцяти міст-мільйонників на карантині. В Інтернеті величезна кількість відео, як люди просто падають на вулиці, кадри магазинів з порожніми прилавками, переповнених лікарень з несамовитими криками й стогонами, з накритими трупами в коридорах лікарень. А найгірше, лікарі в сльозах кажуть, що в новинах кажуть неправду, вони кажуть, що число тих, що заразилися і вмираючих набагато більше. Є інформація, що не вистачає медперсоналу та медикаментів. Майже всі сидять вдома. Вулицями ходять тільки в масках. Одноразові фільтруючі маски стали на вагу золота; інші маски просто не приносять користі. Необхідні маски дуже важко дістати, а якщо і знайдеш, будь готовий викласти за неї кругленьку суму. Ми знайшли тільки дитячі маски. Поки я писав цей лист, прийшло повідомлення від поліції, що тепер в нашому місті деякі види транспорту будуть недоступні. А якщо хтось погано себе почуває і бажає при цьому залишити місто, він повинен зв’язатися за вказаним номером. Вірус підбирається все ближче і ближче, я дуже боюся за свою сім’ю, але намагаюся в усьому сподіватися на Бога. На жаль, місто Ухань всього в 600 кілометрах від нас. З цим нічого не поробиш, залишається тільки молитися, зміцнювати імунітет і підтримувати гігієну. Ми вирішили на якийсь час відмовитися від зустрічей і гостей. Думаю, не варто ризикувати. Віруючі всього Китаю та інших країн об’єдналися в молитві», – йдеться в повідомленні від контакту фонду «Варнава».

Теги: #Китай