Якутський шаман у березні продовжить свій похід на Москву

15.01.2020, 13:45
Якутський шаман у березні продовжить свій похід на Москву - фото 1
Якутський шаман Олександр Габишев опублікував 13 січня нове відеозвернення на YouTube, в якому анонсував новий похід на Москву. За його словами, загін, який Габишев намір зібрати до весни в Якутську, висунеться в березні,

Якутський шаман Олександр Габишев опублікував 13 січня нове відеозвернення на YouTube, в якому анонсував новий похід на Москву. За його словами, загін, який Габишев намір зібрати до весни в Якутську, висунеться в березні, повідомляє "Портал-Credo.Ru".

«Всім загоном вийдемо звідси - незалежно від судових рішень, рішень влади. Я підкоряюся лише закону Бога. Він сказав в березні - значить, в березні. Ми звідси вийдемо, і ніщо нас не втримає », - пообіцяв шаман.

Габишев також заявив, що «загін буде йти мирним шляхом, щоб демон був вигнаний мирними методами». «Мій шлях - шлях воїна, але я нікого не закликаю до силових методів», - додав він.

Габишев вперше почав похід до столиці РФ влітку 2019 року разом з групою своїх прихильників. Він пояснив свої дії необхідністю «вигнати Путіна», якого шаман вважає породженням темних сил. У вересні його затримали в Бурятії, після чого чоловіка відправили на психіатричне обстеження і визнали неосудним. Після цього шамана відпустили з лікарні. На початку грудня Габишев знову спробував відновити похід, але через два дні був затриманий поліцейськими на трасі.