• Головна
  • Новини
  • Сім’я фермера дев’ять років ховалася у підвалі від «кінця світу»...

Сім’я фермера дев’ять років ховалася у підвалі від «кінця світу»

16.10.2019, 10:46
Сім’я фермера дев’ять років ховалася у підвалі від «кінця світу» - фото 1
У Нідерландах родина фермера протягом дев’яти років прожила у підвалі без контактів із зовнішнім світом. Причиною цього став страх кінця світу, повідомляє ТСН із посиланням на телеканал RTV.

У Нідерландах родина фермера протягом дев’яти років прожила у підвалі без контактів із зовнішнім світом. Причиною цього став страх кінця світу, повідомляє ТСН із посиланням на ВВС та телеканал RTV.

_109242177_057314921-1.jpg

Про цей випадок стало відомо після того, як до бару в селі Райнерволд зайшов дивний відвідувач – це був старший син фермера.

Він виглядав розгубленим, а після випитого пива розповів про себе та попросив допомоги. "Він замовив п'ять сортів пива і випив їх. Потім я поспілкувався з ним, і він розповів, що втік і потребує допомоги. В нього було довге волосся, брудна борода, носив старий одяг. Він сказав, що ніколи не ходив до школи і не був у перукаря дев'ять років. Він розповів, що має братів і сестер, які жили на фермі. Сказав, що він найстарший і хоче покінчити з тим стилем життя, яким вони живуть", - розповів власник бару Кріс Вестербек.

Чоловік викликав поліцію, правоохоронці вирушили на віддалену ферму в північній провінції Дренте. Там вони знайшли прихований хід у вітальні за шафою – сходи вели вниз до підвалу, де мешкала родина: 58-річний господар і шестеро його дітей віком від 16 до 25 років. Власник ферми був заарештований після того, як відмовився співпрацювати з копами. Поліцейські зізнаються, що досі мають багато запитань без відповідей у цій справі. Будинок ферми та прилеглі території були огороджені обмежувальною стрічкою. Наразі не зрозуміло, що сталося з матір'ю дітей.