Стрілянина у баптистській церкві в Бразилії: є жертви

22.05.2019, 15:32
Стрілянина у баптистській церкві в Бразилії: є жертви - фото 1
У бразильському місті Паракату в штаті Мінас-Жерайс сталася стрілянина в баптистській церкві, в результаті якої загинули три людини.

У бразильському місті Паракату в штаті Мінас-Жерайс сталася стрілянина в баптистській церкві, в результаті якої загинули три людини. Як передає РБК-Україна, про це повідомляє Fox News.

Бразилія.jpg

Як інформує поліція, стрільцем виявився військовий льотчик у відставці 39-річний Радсон Араго Гімараєш. Спочатку він прийшов додому до колишньої дівчини, де напав на неї з ножем. У результаті травм дівчина померла.

Після цього чоловік відправився в баптистську церкву, де застрелив двох священиків. Потім він взяв у заручники парафіянку, однак незабаром вбив її, коли приїхала поліція. Також при стрільбі постраждав настоятель церкви, отримавши поранення в ногу.

Стрілець спробував чинити опір, проте поліцейським вдалося поранити і знешкодити його. Нападника госпіталізували в критичному стані.

Чиновники повідомили, що під час стрілянини проводилося закрите зібрання близько 20 парафіян. Влада заявила, що нападника раніше відлучили від церкви через проблемну поведінку.