У Лондоні сталася стрілянина в мечеті "Семи королів"

10.05.2019, 11:38
У Лондоні сталася стрілянина в мечеті "Семи королів" - фото 1
У приміському районі Лондона - Ілфорд, сталася стрілянина у мечеті "Семи королів", у якій саме зібралися віруючі для вечірньої молитви. Постріли здійснив невідомий чоловік із пістолета. Про це повідомляє Daily Mirror з посиланням на міську поліцію Лондона.

У приміському районі Лондона - Ілфорд, сталася стрілянина у мечеті "Семи королів", у якій саме зібралися віруючі для вечірньої молитви. Постріли здійснив невідомий чоловік із пістолета. Про це повідомляє Daily Mirror з посиланням на міську поліцію Лондона.

Лондон.jpg

"Поліцію викликали о 22.45 (за місцевим часом - ред.) в четвер, 9 травня, через повідомлення про те, що чоловік, який, як вважають, володіє вогнепальною зброєю, увійшов до мечеті "Семи королів" на Хай-роуд", - заявили у поліції.

Пізніше вони написали у Twitter, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, однак значна присутність поліції збережеться протягом ночі.

Наразі мечеть закрита. Правоохоронці розшукують стрілка. При цьому поліція не розглядає інцидент як випадок тероризму, пише Укрінформ.