• Головна
  • Новини
  • В Узбекистані затриманий кримінальний авторитет, який переписав на себе мечеть...

В Узбекистані затриманий кримінальний авторитет, який переписав на себе мечеть

03.07.2018, 12:49
В Узбекистані затриманий кримінальний авторитет, який переписав на себе мечеть - фото 1
В Узбекистані відбулося затримання відомого у кримінальному світі Шухрата «Домрабадского» і його брата, Шавката Насірова, яких підозрюють у тому, що вони незаконно переписали на себе мечеть, інформує УНІАН.

В Узбекистані відбулося затримання відомого у кримінальному світі Шухрата «Домрабадского» і його брата, Шавката Насірова, яких підозрюють у тому, що вони незаконно переписали на себе мечеть, інформує УНІАН.

Насіров.jpg

Авторитет і його брат заважали працювати і управляли мечеттю, повідомляє сайт uznews. Братів Шухрата і Шавката Насірових затримали у ході спецоперації за участю співробітників СДБ Узбекистану та правоохоронних органів.

Під час проведених оперативниками заходів з'ясувалося, що Шухрат «Домрабадский» і його брат Шавкат видавали себе «господарями» мечеті «Носірхон» у Чиланзарському районі столиці Узбекистану та перешкоджали роботі її духовенства.

За словами співробітників мечеті, брати Насірови відібрали у мечеті всі документи і печатку, і, переробивши їх під себе, управляли мечеттю від свого імені.

Насіров Шухратила Шукурилаєвич (Шухрат «Домрабадський») народився 27 квітня 1957 року в Ташкенті. У 1993 році був засуджений до 15 років позбавлення волі за статтями 133 (Вилучення органів або тканин людини), 168 (Шахрайство), 169 (Крадіжка), 267 (Викрадення транспортного засобу) КК РУз. Шухратилла Насіров вийшов на волю у серпні 2016 року.