• Головна
  • Новини
  • В РПЦ прокоментували нові санкції Великої Британії проти Росії...

В РПЦ прокоментували нові санкції Великої Британії проти Росії

15.03.2018, 14:42
В РПЦ прокоментували нові санкції Великої Британії проти Росії - фото 1
У Російській Православній Церкві прокоментували останні антиросійські кроки на міжнародній арені. Про це повідомляє Інтерфакс-релігія.

У Російській Православній Церкві прокоментували останні антиросійські кроки на міжнародній арені. Про це повідомляє Інтерфакс-релігія.

"Як це прийнято говорити: я все розумію. І питань у мене, як і у багатьох наших громадян, до нашої влади більш ніж достатньо. Але те, що зараз роблять наші західні партнери, це, звичайно, очевидно послідовний і жорсткий курс на демонизацію Росії", - написав у своєму телеграм-каналі глава синодального Відділу із взаємин Церкви з суспільством і ЗМІ Володимир Легойда після оголошення нових британських санкції відносно Росії.

"Навіщо? Світ від цього тільки програє. Весь світ. Невже це незрозуміло?" - зазначив представник Московського Патріархату.

Нагадаємо, Велика Британія звинуватила Росію у отруєнні подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочку Юлію. Їх знайшли без свідомості в центрі міста Солсбері в неділю, 4 березня.

У Великій Британії встановили, що агента та його доньку отруїли нервово-паралітичною речовиною військового типу "Новичок", яку розробляла Росія.

Згодом Велика Британія заявила про висилання з країни 23 російських дипломатів та припинення усіх дипломатичних контактів з РФ на високому рівні.