• Головна
  • Новини
  • У Дагестані убито п'ять чоловік під час святкування Масляної...

У Дагестані убито п'ять чоловік під час святкування Масляної

18.02.2018, 21:30
У Дагестані убито п'ять чоловік під час святкування Масляної - фото 1
Невідомий розстріляв натовп під час святкування Масляної в дагестанському Кизлярі. Чотири людини загинули на місці, ще одна жінка померла в лікарні, а троє осіб отримали поранення.

Невідомий розстріляв натовп під час святкування Масляної в дагестанському Кизлярі. Чотири людини загинули на місці, ще одна жінка померла в лікарні, а троє осіб отримали поранення.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Дагестан.jpg

«Трагедія сталася сьогодні, в неділю, під час Масляної в Кизлярі. Загинули четверо мирних громадян, стільки ж людей отримали поранення », - повідомило джерело.

Зазначено, що нападника ліквідували вогнем у відповідь. За словами джерела агентства, серед поранених троє співробітників Росгвардіі.

Настоятель церкви, біля якої сталась стрілянина розповів, що приблизно о 16:00 за місцевим часом закінчилась служба і на прихожан, що виходили з церкви вибіг "невідомий з бородою", який нібито ще й вигукував "Аллах Акбар".

Як інформує видання "РБК", коли чоловік почав стріляти, у церкві зачинили двері, щоб злочинець не увійшов всередину.

За словами храму, у нападника були рушниця і ніж. У МВС Дагестану повідомили, що нападник стріляв з мисливської рушниці.

Дагестанське видання "Черновик" пише, що нападником був чоловік на ім'я Халіл Халілов, уродженець села Кідеро в Цунтінському районі республіки.

В управлінні Слідчого комітету РФ у Дагестані підтвердили, що напад скоїв місцевий житель 1995 року народження, проте його імені не уточнили.

Російське видання "РБК" називає нападника членом так званого "сплячого осередку" терористичної організації "Ісламська держава".