Папа засудив нелюдське насилля проти афганського народу

29.01.2018, 16:13
Папа засудив нелюдське насилля проти афганського народу - фото 1

Папа Римський 28 січня знову виступив із закликом до миру в Афганістані після двох терактів, які протягом тижня вразили столицю країни. У результаті нападу терористів на беззбройних людей у суботу 27 січня біля «Палацу миру», за останніми офіційними повідомленнями, загинули 103 людини.

Папа Римський 28 січня знову виступив із закликом до миру в Афганістані після двох терактів, які протягом тижня вразили столицю країни. У результаті нападу терористів на беззбройних людей у суботу 27 січня біля «Палацу миру», за останніми офіційними повідомленнями, загинули 103 людини, повідомляє "Радіо Ватикану".

Афганістан.jpg

«Вчора з Афганістану прийшла скорботна звістка про жахливу терористичну різанину, вчинену в столиці країни Кабулі, з майже сотнею загиблих і безліччю поранених. Кілька днів тому ще одна серйозна атака, також в Кабулі, посіяла жах і смерть в одному з великих готелів. Як довго афганському народові доведеться переносити це жорстоке насильство? Помолимося про всіх жертв і про їхні сім'ї; і помолимося про тих, хто в цій країні продовжує трудитися, щоб прискорити настання мирного життя», - закликав Папа Римський.