До 2050 року мусульман у Європі побільшає втричі

1 грудня 2017, 11:10 | Світові | 1 |   | Код для блогу |  | 

Такі дані дослідження, проведеного американським дослідницьким центром Pew Research Center, оприлюднило видання Daily Mail, повідомляє Укрінформ.

"До 2050 року мусульманське населення в деяких частинах Європи, включаючи Британію, може збільшитись утричі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається у дослідженні, мусульманське населення у Європі й далі зростатиме протягом наступних десятиріч, навіть якщо імміграція на континент припиниться.

"Навіть за умови повного припинення імміграції мусульман їхня частка серед населення зросте з 4,9 відсотка 2016 року до 7,4 відсотка у 2050 році", - свідчать дані центру.

Фахівці пояснюють це тим, що народжуваність серед мусульман, як правило, вища, ніж у інших європейців.

Такі країни, як Бельгія, Франція та Італія, побачать найбільші зміни, оскільки там проживає переважно молоде мусульманське населення.

За двома іншими сценаріями - "середньої" та "високої міграції" - до середини століття мусульмани становитимуть від 11 до 14 відсотків населення Європи.

 

Система Orphus
Рейтинг
0
0
1коментарів

Коментарі

додати коментар 
  • velovs@ukr.net | 1 грудня 2017, 14:21
    Коментувати коментар

    Хто зна: а, може, Боже Провидіння і допустило цю масову міграцію до Європи людності з ісламського світу з якоюсь певною метою? Тобто, щоби, зокрема, привести - внаслідок "нової євангелізації" - бодай якусь частину з них до правдивої, благодатної і спасаючої віри у милосердного і предоброго Господа Христа?! Бо, дуже схоже, що якраз нині і наступає той - вже останній (завершальний) етап у діяльності й служінні натхненної і провадженої Святим Духом Христової Церкви. Це - коли, як і передбачав та пообіцяв Сам її Глава Господь Ісус з Назарету, "і буде проповідане це Євангеліє Царства [Божого] по ВСЬОМУ світу, на свідчення ВСІМ народам; і тоді прийде кінець!" (Мт.24:14).---------- ----------------------------------------------------- І, в результаті чого, до Божого прощення й відродження, зцілення і спасіння "ввійде ПОВНА кількість язичників", разом з якими й "увесь Ізраїль спасеться" (Рим.11:25,26). І все це, себто Христове повернення (друге "пришестя") у цей світ й, відповідно, прихід "кінця віку" (Мт.24:3), коли, до того ж, неодмінно "настане [судний] день Господній, великий і страшний" (Іоїл 2:31; Мал.4:5), не виключено, може статися і ДО настання 2050 р.! "Так, гряди, Господи Ісусе!" (Одкр.22:20). Амінь.

Залишати коментарі можуть тільки зареєстровані відвідувачі Ввійти

Останні коментарі

  • wari2011 | 2 липня 2020, 22:42

    Кредит справа делікатна, тому треба обережно з його оформленням. Можу порадити блог, де багато корисної інформації про кредитування

  • bopa | 8 червня 2020, 11:43

    То перераховані факти ви називаєте "фантазиями и ночными кошмарами"? Чому викладену інформацію ви "Очередная статья нижайшего интеллектуального уровня"? У вас

  • Slava43 | 4 червня 2020, 13:46

    Це жодна агітація. На Буковині казали :»Мойше герехт, Сури герехт».

  • Slava43 | 4 червня 2020, 13:39

    За часів союза, УПЦ підлягала моіковському патріярхату, примусово. Від незалежності УПЦ старалась отримати незалежність від Москви. Тепер, коли Україна має ТОМОС та незалежність то Лавру потрібно

  • Halo | 2 червня 2020, 16:46

    Табачник відпочиває...

Популярні статті місяця