Через 40 років мусульмани стануть домінувати в Європі - дослідження

9 жовтня 2017, 09:12 | Світові | 24 |   | Код для блогу |  | 

Французький економіст Чарльз Гав оприлюднив дослідження, згідно з яким за два покоління біле населення Франції та іншої частини старої Європи поступиться місце мусульманським більшості, повідомляє УНІАН-релігії з посиланням на The Washington Times.

мусульмани.jpg

При дослідженні вчений спирався на демографічні тенденції в Європі.

Гав заявив про «зникнення європейського населення», бо чисельність корінних народів скорочуються, в той час як мусульмани продовжують демонструвати стійкий коефіцієнт народжуваності. Гав приводить в роботі цифри, за якими у Франції на одну європейську жінку припадає 1,4 дитини, а на мусульманку — 3,4 — 4. На сьогоднішній день в країні проживають 67 мільйонів чоловік, з яких 10% становлять мусульмани.

Система Orphus
Рейтинг
0
0
24коментарів

Коментарі

додати коментар 
  • Fr. Valerii | 11 жовтня 2017, 13:21
    Коментувати коментар

    Враховуючи масштаби матиматично-сексопаталогічних розрахунків дописувача "Василий Петров", які очевидно є за межами християнства, і не вписуються навіть в мусульманську доктрину, вони взагалі виходять за межі здорового глузду. Можливо це сфера компетенції відповідного медичного підрозділу, кіберполіції чи навіть кримінальної?

    • Василий Петров | 11 жовтня 2017, 13:46
      Коментувати коментар

      Fr. Valerii случайно не одно и тоже самое, что и velovs@ukr.net, если да, может и не имеет никакого смысла повторяться ещё раз????

    • Fr. Valerii | 11 жовтня 2017, 17:49
      Коментувати коментар

      Ні, помиляєтесь.

  • Fr. Valerii | 10 жовтня 2017, 19:06
    Коментувати коментар

    Теорія про "легализацию полигамных браков" у притчі про десятьох дів може виникнути хіба від хибної уяви. Цілий 25 розділ Євангелії від Матея присвячений Другому Пришестю Христа і настанню Царства Небесного, і містить три притчі Господні: (1) Про десятьох дів 25:1-13, (2) Про таланти 25:14-30, (3) Про овець і козлів 25:31-46. У кожній цій притчі Ісус Христос каже про дві категорії людей: тих які увійдуть у Царство Небесне, і тих які підуть у тьму кромішню, у вогонь вічний і вічну кару. У ПРИТЧІ ПРО ДІВ - перша категорія, це люди, які мають віру (світильники) і добрі власні діла (олива) і вони увійшли у Царство Небесне, а друга категорія, це ті які маючи віру без добрих власних діл, хотіли увійти у Царство Небесне за рахунок чужих добрих діл, але залишились перед замкненими дверима (за чужий рахунок не вийшло). У ПРИТЧІ ПРО ТАЛАНТИ - перша категорія, люди які виконували заповіді Пана, примножуючи дані Ним таланти, увійшли у Царство Небесне (добрі і вірні слуги), а друга категорія, це ті, які закопали таланти Господні у землю, звинувативши Його у жорстокості, і через це не були допущені у Царство Небесне, але були викинуті Господом в темряву кромішню (лукаві, ліниві і нікчемні слуги). У ПРИТЧІ ПРО ОВЕЦЬ І КОЗЛІВ - перша категорія, це люди які через добрі милосердні діла для потребуючих, служили Господу і через це увійшли у Царство Небесне, а друга категорія, це ті які не чинили добрих діл милосердя для потребуючих, і таким чином не служили Господу і за це були Ним прокляті і пішли у вогонь вічний і вічну кару. В усіх образах, в яких Ісус Христос явив Себе у трьох притчах: Молодий, Пан, Цар, Він показав, що Він є Той, Хто має владу на цілим людством, ким би це людство не було представлене. - Що стосується права жінки народжувати дітей, то це право походить не від держави, а від Бога. - А щодо "великої переваги" жінок над чоловіками, то ця байка вигадана тими, хто виправдовує полігамію, при цьому відповідальність за наслідки власної розбещеності хоче перекласти на державу. Одним словом, полігамія, це поганська практика, яка немає нічого спільного з Християнством.

    • Василий Петров | 10 жовтня 2017, 20:03
      Коментувати коментар

      Касательно притч Христа, здесь важно отметить два отнюдь не сюрреалестичных момента: во первых все они опираются в первую очередь на здравый смысл, во вторых никогда не оправдывают ничего превратного, наоборот обличают. Как видно из притчи о девах, Христос обличает глупых невест отнюдь не за то, что наряду с мудрыми решили выйти замуж за одного жениха на всех, наоборот за этот поступок Христос ставит глупых невест в один ряд с мудрыми!!!! Итак, если Христос оправдывает поступок невест, которые решили иметь одного мужа на всех, ставя при этом глупых в один ряд с мудрыми, как может человек осуждать этих невест за то, в чём Христос уже оправдал их????

    • Fr. Valerii | 11 жовтня 2017, 00:24
      Коментувати коментар

      Дійсно, притчі Христа грунтуються на здоровому глузді, але щоб їх правильно розуміти, треба читати від початку до кінця ( в контексті), а не якусь окрему частину. І головне, треба зробити правильний висновок, який бачимо у вірші 13: "Чувайте, отже, не знаєте бо ні дня, ні години", з чого видно, що притча має переносне значення. Якщо б йшлось про звичайне весілля, то принаймні день весілля мав бути відомим. Христос каже про те, що людині, щоб увійти у Царство Небесне, треба завжди мати не чужі чесноти, а свої власні. Як невісті цнотливість потрібна на момент приходу жениха, коли треба надавати докази, а не просити їх в когось чи шукати деінде, так кожній людині на момент Пришестя Христа, треба мати свої власні добрі справи (оливу), які не продаються. У притчі сказано, що нерозумні "пішли купувати" і що вони нарешті прийшли і почали проситись: "Господи, Господи, відчини нам!". Судячі з цих слів вони звертались не до якогось полігамця, "одного жениха на всех", а до Господа. І також, з відповіді, яку вони почули від Господа: "Я вас не знаю", можна зрозуміти, що нічого вони не купили. Якщо б їх було з чим прймати, Господь би їх прийняв, як Він прийняв мудрих. Але чому ж тоді мудрі порадили нерозумним звернутись до продавців? На те вони й мудрі, бо в такий спосіб вони убезпечили себе від смертельної небезпеки, на яку їх наражали нерозумні. Рано чи пізно настає момент істини, коли кожен повинен відповідати за свої власні вчинки. І щоб переконатись, що у Притчі про десятьох дів йдеться про Друге Пришестя Христа і кінець світу, а не про "полігамний шлюб", треба також читати й 24 розділ, коли учні запитали Ісуса: "Скажи нам, коли це буде і який буде знак твого приходу й кінця світу?" (Матей 24:3), після чого Ісус починає їм пояснювати...

  • Василий Петров | 10 жовтня 2017, 09:27
    Коментувати коментар

    Тогда подобно будет Царство Небесное десяти девам, которые, взяв светильники свои, вышли навстречу жениху, Матфея 25:1. Итак количество жен отнюдь не является камнем преткновения для верующих во Христа. Наоборот, Христос Сам обращается к нам, с единственно возможным способом отстоять нашу христианскую идентичность путём легализации полигамных браков. Т.к. рождаемость не может превышать количество женщин способных родить, обеспечить максимальную рождаемость можно только путём государственных гарантий, предоставив каждой женщине не только возможность, но в первую очередь ПРАВО быть матерью и родить ребёнка. Если учесть, что количество женщин способных рожать превышает количество мужчин, от которых даже теоретически возможен ребёнок, арифметика очень проста, один мужчина должен быть готов иметь общего ребёнка от нескольких женщин. И независимо от того хотят мужчины этого или нет, чтобы у них не было никакого выбора ограничивать в правах женщин быть матерью, а будущего ребёнка иметь полноценную семью, эту возможность защищая их права и должно им предоставлять государство, т.е. полигамные браки должны быть закреплены на законодательном уровне. Если этого не сделать уже сейчас, завтра нам придётся забыть о нашей христианской идентичности в пользу других верований, более лояльных к появлению на свет своих чад. В условиях, когда численность народа переходит в его качество, полигамные браки - это единственная возможность сохранить не только свою христианскую идентичность, но и право на землю, которые сначала принадлежат по праву первенства, но со временем как уже не раз показала история, неумолимо всегда уступают право на владение собой количеству!!!!

  • Fr. Valerii | 9 жовтня 2017, 11:29
    Коментувати коментар

    І не дивно. (1) Європейці, які у більшості тяжіють або толерантно ставляться до гомосексуалізму, тобто до Содомського гріху, не хочуть народжувати, і тому вироджуються. (2) Мусульмани, які згідно з кораном можуть одночасно мати чотирьох жінок, і розлучатись безліч разів, замінюючи одних жінок на інших, тобто жити у неприхованій розпусті, народжують значно більше, тобто плодяться і розмножуються. (3) Обидва процеси очолює і фінансує уряд ЄС.

    • mufti Said | 9 жовтня 2017, 15:27
      Коментувати коментар

      Вибачте, але мати законних дружин, а не коханок, це не розпуста, це є традиційним полігамним шлюбом, який багато разів згадується і в Біблії, і в Корані. Ба більше, багато високошанованих пророків згаданих у Біблії, були у полігамному шлюбі, та мали більше однієї дружини. То ж прошу не називати це "неприхованою розпустою".

    • Fr. Valerii | 9 жовтня 2017, 18:09
      Коментувати коментар

      На прикладі першого чоловіка Адама, якому Господь Бог дав лише одну жінку, Єву, за дружину, бачимо, що Божий Закон щодо шлюбу є Моногамія. Авраам мав тільки одну законну дружину, Сарру, але Агарь була коханкою. Щодо полігамії, наприклад, Давида, чи гіперполігамії Соломона, то навіть у них було розділення на жінок і наложниць, які доречі ворогували між собою. У Новому Завіті Господь Ісус Христос проголосив незмінність Божого Закону Старого Завіту щодо одності і нерозривності шлюбу Одного чоловіка і Однієї жінки: І підійшли до Нього фарисеї і, спокушаючи Його, запитали: "Чи можна чоловікові відпустити свою жінку з якоїбудь причини?" Він відповів їм: "Хіба ви не читали, що Творець від початку створив їх чоловіком і жінкою, і мовив: Тому покине чоловік батька й матір і пристане до своєї жінки, і будуть вони двоє одним тілом, так що вони не будуть більше двоє, лиш одне тіло. Що, отже, Бог получив, людина хай не розлучає. Кажуть вони до Нього: "Чому ж тоді Мойсей звелів дати розвідний лист і відпустити її?" А Він сказав їм: "Задля жорстокости сердець ваших Мойсей дозволив вам відпускати жінок ваших; спочатку ж не було так. А Я кажу вам: Хто відпускає свою жінку - за винятком розпусти - і ожениться з іншою, той чинить перелюб; і хто ожениться з розвідкою, чинить перелюб". (Матей 19:3-9). - Якщо мусульмани вірять в те, що Ісус Христос прийде судити усвесь людський рід, то вищезгадане Слово, їх також стосується. - Щодо Мухаммада, то 25 років його першого законного шлюбу він прожив лише з однією законною дружиною, Хадіджею, після смерті якої три роки не міг одружитись з іншою жінкою, тому що дуже любив покійну Хадіджу. Потім, тільки за наполяганням родичів, які хотіли вивести його зі стану депресії, він з великим небажанням одружився. Те, що після цього законного шлюбу він робив своїми "дружинами" багатьох інших жінок (різні ісламські школи називають різне число жінок) з різних ворогуючих між собою язичницьких арабських племен, для яких полігамія була "нормою", було суто політичним розрахунком задля примирення цих племен і об'єднання в єдинє велике військо, яке мало вести війни з метою поневолення інших народів і розповсюдження віри Мухаммада. А те, що полігамія Мухаммада суперечила Божому Закону, свідчить той факт, що в нього не було жодної дитини від усіх його подальших жінок після Хадіджи, окрім сина від християнки, який невдовзі помер немовлям. Живими залишились тільки дочки, яких йому народила перша законна дружина, Хадіджа.

Залишати коментарі можуть тільки зареєстровані відвідувачі Ввійти

Останні коментарі

  • Fr. Valerii | 23 жовтня 2017, 21:58

    Для чого намагатись щось доказувати? Як УПЦ діє нині, так і надалі буде діяти, тому що держава діє так само. Українська Миротворча Школа готує кадри "циміків" (Civil-Military Cooperation)

  • velovs@ukr.net | 23 жовтня 2017, 19:49

    Це тільки повний (перепрошую) дурень і неадекват-параноїк може в НАШ ЧАС шукати якихось "перекрашенных и даже перекрещённых НКВДистов", котрі, мовляв, ховаються "под видом т. н.

  • Василий Петров | 23 жовтня 2017, 17:29

    Однополые браки и смена пола есть как Армагедон но уже сейчас и во плоти и крови, т.к. тем самым ставится под сомнение всякий смысл сотворения Богом человека, а это уже не что иное, как хула на Духа

  • Василий Петров | 23 жовтня 2017, 15:50

    Не учитывая, что НА ВОРЕ ШАПКА ГОРИТ перекрашеные и даже перекрещённые НКВДисты под видом т.н. АКТИВИСТОВ-псевдопатриотов пришли из прошлого к нам, чтобы опять назначать виновных по СВОЕМУ

  • velovs@ukr.net | 23 жовтня 2017, 13:54

    Щиро співчуваючи та чимало помагаючи жертвам збройного конфлікту на Донбасі, разом з тим офіційний Ватикан так і не набрався "відваги" подивитися всій тамтешній правді у вічі. Й, зокрема,

Популярні статті місяця