• Головна
  • Новини
  • Священика засуджено до дев'яти років в'язниці за спробу вбити секретаря Патріарха...

Священика засуджено до дев'яти років в'язниці за спробу вбити секретаря Патріарха

06.09.2017, 13:00
У Тбілісі (Грузія) суд визнав священика Георгія Мамаладзе винним в спробі вбивства ціанідом секретаря патріарха і засудив його до дев'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє «Грузія online».

У Тбілісі (Грузія) суд визнав священика Георгія Мамаладзе винним в спробі вбивства ціанідом секретаря Католікоса Патріарха Ілії Другого і засудив його до дев'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє «Грузія online».

Суддя Бесик Бугіанішвілі виніс вирок священикові, якого звинувачують в підготовці вбивства.

«Суддя перекваліфікував обвинувачення Георгія Мамаладзе - підготовку вбивства з користі, і визнав винним у підготовці навмисного вбивства. У той же час зняв з нього обтяжуюча обставина. Бесик Бугіанішвілі замість користі назвав мотивом помста », - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що протоєрей Мамаладзе був заарештований в тбіліському аеропорту 10 лютого. Відомо, що чоловік прямував до Берліна, в клініку, де лікувався патріарх Грузії Ілія Другий. Під час здійснення перевірки, в багажі Мамаладзе виявили ціанід, за допомогою якого він мав намір отруїти «високопоставленого представника патріархії». Йдеться про замах на секретаря-референта патріарха Шорена Тетруашвілі.