Путін та Патріарх Кирил їдуть на Афон

26.05.2016, 10:32
Путін та Патріарх Кирил їдуть на Афон - фото 1
Путін прибуде в головний порт Святої Гори Дафні на швидкісному катері 28 травня.

Путін прибуде в головний порт Святої Гори Дафні на швидкісному катері 28 травня.

В адміністративному центрі Афону відбудеться зустріч Володимира Путіна. З вітальним словом виступить протоепістат Святої Гори Афон Павло Лавриот.

Афон.jpg

За повідомленням сайту agionoros.ru, президент Росії попрямує в найдавнішу російську обитель на Афоні - скит Успіння Пресвятої Богородиці Ксилургу.

Путін візьме участь в урочистостях у Свято-Пантелеімоновому монастирі, куди в п'ятницю прибуде Патріарх Московський і всієї Русі Кирил.

Предстоятель Російської Православної Церкви візьме участь у богослужінні, а також ознайомиться з результатами реставраційних робіт у монастирі святого Пантелеймона і Старому Русику.

До приїзду на Афон Володимир Путін в Афінах зустрінеться з президентом Греції Прокописом Павлопулосом і проведе переговори з прем'єр-міністром Греції Алексісом Ціпрасом.

Прес-служба Кремля повідомила, що в ході переговорів на вищому рівні будуть обговорюватися питання двостороннього торговельно-економічної та інвестиційної взаємодії, включаючи реалізацію спільних проектів в енергетиці і транспортній сфері.