• Головна
  • Новини
  • Президент Швейцарії обговорить з Папою питання міграції в Європі та послухає присягу новобранців Швейцарської гвардії...

Президент Швейцарії обговорить з Папою питання міграції в Європі та послухає присягу новобранців Швейцарської гвардії

06.05.2016, 11:05
Президент Швейцарії обговорить з Папою питання міграції в Європі та послухає присягу новобранців Швейцарської гвардії - фото 1
Президент Швейцарії Йохан Шнайдер-Амманн буде присутній 6 травня 2016 року на урочистостях присяги новобранців Швейцарської гвардії.

Президент Швейцарії Йохан Шнайдер-Амманн буде присутній 6 травня 2016 року на урочистостях присяги новобранців Швейцарської гвардії.

AP3328713_Articolo.jpg

На наступний день він зустрінеться з Папою Франциском, а потім із секретарем з міжнародних відносин Святого Престолу з державами, архиєпископом Річардом Галахером.

У заяві швейцарського уряду повідомляється, що під час розмов з Первосвящеником і одним з керівників ватиканської дипломатії президент хоче обговорити теми: міграції в Європі, пошуку миру на Близькому Сході і профілактики екстремізму в світі. Іншими питаннями, яких хоче торкнутися в Ватикані швейцарський лідер, будуть: стан відносин між Швейцарією і Святим Престолом і ситуація Католицької Церкви та інших релігійних громад в країні.

Більшість новобранців Швейцарської гвардії зобов'язуються служити протягом двох років. Вони несуть відповідальність за особисту охорону Папи і здійснюють контроль за в'їздом до Ватикану. Також вони охороняють Будинок св. Марти, де зараз проживає Франциск. Про це інформує Католицький Медіа-Центр.