• Головна
  • Новини
  • Маронітський Патріарх закликав європейських політиків пробудитися з летаргії...

Маронітський Патріарх закликав європейських політиків пробудитися з летаргії

04.05.2016, 10:30
Маронітський Патріарх закликав європейських політиків пробудитися з летаргії - фото 1

Виступаючи у Європейському парламенті, Маронітський католицький Патріарх кардинал Бешар Раї закликав європейських політиків пробудитися з летаргії та усвідомити, що конфлікти на Близькому Сході – це не тільки справа Близького Сходу, вони впливають на весь регіон Середземного моря, а також і на Європу, яка знаходиться північніше.

Виступаючи у Європейському парламенті, Маронітський католицький Патріарх кардинал Бешар Раї закликав європейських політиків пробудитися з летаргії та усвідомити, що конфлікти на Близькому Сході – це не тільки справа Близького Сходу, вони впливають на весь регіон Середземного моря, а також і на Європу, яка знаходиться північніше. Про це повідомляє Католицький оглядач з посиланням на агенцію «AsiaNews».

У своїй доповіді у стінах Європарламенту кардинал Раї звернув увагу європарламентарів на небезпеку, яку несе для світу поширення радикального ісламу. Як приклад кардинал навів свою батьківщину – Ліван, яка була прикладом мирного співжиття різних віросповідань, миру та злагоди. Конфлікти в Лівані розпочалися кінцем ХХ століття через зріст радикального ісламу в країні. І на сьогоднішній момент саме радикальний іслам загрожує знищити унікальну ліванську ідентичність та культуру.  

Бешар_Раї.png