Папа Франциск засудив терористичні акти в Брюсселі

23.03.2016, 09:44
Папа Франциск засудив терористичні акти в Брюсселі - фото 1
За неповними даними в результаті вибухів в аеропорту та метро міста Брюсселя загинуло 34 особи, а понад 130 отримали поранення.

Вранці у вівторок (22 березня 2016) в Європі знову пролилась невинна кров – десятки загиблих і поранених у столиці Бельгії Брюсселі внаслідок серії терористичних актів. У телеграмі, яку від імені Папи Франциска Державний Секретар Святої Столиці кардинал П'єтро Паролін надіслав до архиєпископа Жозефа Де Кеселя, Примаса Бельгії, Святіший Отець ще раз засудив «сліпе насильство», яке приносить дуже багато страждань та благав у Господа дару миру.

Його Святість ввірив Божому милосердю померлих, в молитві приєднуючись до тих, хто втратив рідних і близьких. Папа висловив молитовну близькість постраждалим та їхнім родинам, а також тим, хто бере участь у рятувальних роботах, благаючи у Бога, щоб приніс їм утішення і розраду в цих важких випробуваннях. Про це повідомляє Радіо Ватикан.

За неповними  даними в результаті вибухів в аеропорту та метро міста Брюсселя загинуло 34 особи, а понад 130 отримали поранення.

Теракт_2.jpeg