Ердоган звинуватив Росію у вбивстві невинних мусульман

21.12.2015, 11:11
Ердоган звинуватив Росію у вбивстві невинних мусульман - фото 1
Турецький президент нагадав про кількість російських авіаударів, які припадають на мирних жителів, і закликав покінчити із брехнею.

131241.jpg-ggg.jpgТурецький президент нагадав про кількість російських авіаударів, які припадають на мирних жителів, і закликав покінчити із брехнею.

Про це повідомляє Еспресо.TV  з посиланням на турецьке видання Daily Sabah.

"Країна цілиться по Ісламській державі лише у 10% авіаударів, і по туркменах в інших 90%, а також по інших мусульманах, які протистоять сирійському режиму", - сказав турецький президент, говорячи про Росію.

Він закликав покласти край "брехні" про авіаудари. Ердоган також сказав, що безкінечна гонка озброєнь, яку подають під виглядом боротьби проти "Ісламської держави", перетворилася на "трагікомедію".

"Це схоже на театральну п'єсу, всі грають роль... Але люди, що помирають, справжні. Мертві немовлята, діти, жінки і старші люди - справжні. Будинки, школи, молитовні доми, історичні артефакти є реальними", - сказав він.

Турецький лідер підкреслив, що "Ісламська держава" повинна бути знищена якомога швидше і що Туреччина продовжить боротьбу проти терористів.

Раніше повідомлялося, що на півночі Сирії протягом останніх кількох діб не менше 34 мирних жителів двох міст загинули в результаті авіаударів Російської Федерації.