Папа Римський завершив візит до США Месою у Філадельфії

28.09.2015, 09:24
Папа Римський завершив візит до США Месою у Філадельфії - фото 1
Папа Римський Франциск завершив свій шестиденний візит у Сполучені Штати богослужінням на відкритому повітрі у Філадельфії.

Папа Римський Франциск завершив свій шестиденний візит у Сполучені Штати богослужінням просто неба у Філадельфії.

Виступаючи перед сотнями тисяч присутніх, глава Римо-Католицької Церкви закликав їх бути відкритими чудесам любові в ім'я всіх сімей на планеті, передає УНІАН з посиланням на Російську службу  Бі-Бі-Сі.

Папа_3.jpg

Особливу стурбованість Папа Франциск висловив з приводу посилення взаємної недовіри між людьми в усьому світі.

"Відносини споживацтва – не той фундамент, на якому будується довіра, - поскаржився Франциск. - Ми перетворили мультикультурне суспільство у вітрину з безліччю споживачів".

Папа_2.jpg

Раніше Папа зустрівся з жертвами сексуального насильства з боку священиків, сказавши їм, що неможливо висловити словами всю гіркоту, яку вони зазнали. Він пообіцяв, що всі винні у зловживаннях понесуть відповідальність.

Понтифік також зустрівся з групою із приблизно 100 ув'язнених в найбільшій в'язниці Філадельфії "Кэрран-Фромхолд".

Папа_літак.jpg

Папа Франциск закликав їх вступити на шлях перевиховання і зміцнення віри, вказавши, що це допоможе зміцненню моралі в усьому суспільстві.

Як повідомлялося, виступаючи в Нью-Йорку на 70-й сесії Генеральної асамблеї ООН Папа Римський Франциск підкреслив необхідність недопущення воєн, а також неприйнятність розповсюдження зброї, насамперед, зброї масового знищення, в тому числі ядерної.

Світлини REUTERS