• Головна
  • Новини
  • Папа Франциск висловив солідарність з переслідуваними християнами та мігрантами...

Папа Франциск висловив солідарність з переслідуваними християнами та мігрантами

31.08.2015, 11:38
Папа Франциск висловив солідарність з переслідуваними християнами та мігрантами - фото 1
Папа Франциск після проказування молитви “Ангел Господній” в останню неділю серпня звернув увагу вірних та світової громадськості на трагічну долю мігрантів, «численні з яких втратили життя під час своїх жахливих подорожей».

Папа_мігранти.jpgПапа Франциск після проказування молитви “Ангел Господній” в останню неділю серпня звернув увагу вірних та світової громадськості на трагічну долю мігрантів, «численні з яких втратили життя під час своїх жахливих подорожей».

 «Молюся за всіх них і прошу вас за них молитися. Зокрема, – сказав він, – духовно єднаюся з присутнім тут кардиналом Шенборном та всією Церквою Австрії в молитві за сімдесят одного загиблого, серед яких – четверо дітей, яких було знайдено у вантажівці на автодорозі Будапешт-Відень. Ввіряймо кожного з них милосердю Господа Бога, в Якого просимо допомогти нам ефективно співпрацювати в запобіганні цим злочинам, які кривдять весь людський рід».

Папа закликав всіх присутніх в тиші піднести молитву за всіх мігрантів: за загиблих і за тих, які переживають різні страждання. Про це повідомляє Радіо Ватикан.